Închide meniul

Gică Hagi l-a lăudat pe finul Gigi Becali: „A făcut lucruri extraordinare pentru România”

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 15:03

Reclamă
Gică Hagi l-a lăudat pe finul Gigi Becali: „A făcut lucruri extraordinare pentru România

Gică Hagi l-a lăudat pe finul Gigi Becali

Gică Hagi şi Gigi Becali - colaj Hepta

Gică Hagi l-a iertat pe finul Gigi Becali şi l-a lăudat pentru ce face la FCSB. Chiar dacă se fac 9 ani de când roş-albaştrii nu au mai luat titlul, „Regele” susţine că Becali face lucruri extraordinare la liderul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi i-a contrazis şi pe cei care critică tactica lui Becali, care angajează antrenori care să pună în practică toate ideile lui. Gigi a admis în mai multe rânduri că face totul la echipă, inclusiv primul 11 şi schimbările din timpul partidelor.

Gică Hagi l-a lăudat pe finul Gigi Becali

„Nu sunt de acord. Cred că fiecare mai greșește în viață. Toți am mai luat decizii proaste. Unde bateți apropos, nu uitați că s-a făcut performanță. Că se putea face mai mult, că se putea face ceva extraordinar, el a făcut lucruri extraordinare (n.r. – Gigi Becali).

El și toți cei care au muncit acolo. Cei care au dus echipele, care au antrenat. A făcut lucruri extraordinare pentru România, prin tot ce a făcut. Se putea însă mai mult.

Putea fi acum în Champions League. Acum sau acum 4 ani sau acum 7 ani. Cu ce s-a investit și cu puterea pe care au avut-o, dar asta e”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, pregătit să facă plecăciuni în faţa naşului Gică Hagi

De cealaltă parte, Gigi Becali susţinea în această vară că este pregătit să facă plecăciuni în faţa naşului Hagi, dacă acesta va lua un nou titlu de campion în Liga 1, în acest sezon.

„Singurul om care poate lua jucători de la mine şi să îi facă să funcţioneze e Hagi. Nu cred că Mutu poate face ce face Hagi. Hagi e singurul care poate face, ia jucători nefuncţionali şi în funcţionează el. Atât.

Nici el nu poate face. Dacă mai face şi acum şi din ăştia, eu îngenunchez în faţa lui. Dacă el şi din ăştia, 4-5 pe care i-a luat acum, mai face şi din ăştia să funcţioneze, mă duc, îngenunchez, îi pup picioarele şi nu mai zic nimic despre fotbal în viaţa mea. Nu se poate aşa ceva”, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și