Închide meniul

Gică Hagi, nemulţumit de sistemul competiţional din Liga 1: „Victoria înseamnă un punct și jumătate și noi plătim prima totală”

Alex Masgras Publicat: 10 octombrie 2023, 21:08

Reclamă
Gică Hagi, nemulţumit de sistemul competiţional din Liga 1: „Victoria înseamnă un punct și jumătate și noi plătim prima totală

Gică Hagi, nemulţumit de sistemul competiţional din Liga 1

Gică Hagi, antrenor Farul Constanţa / Profimedia

Gică Hagi este nemulţumit de sistemul competiţional din Liga 1. Antrenorul campioanei Farul Constanţa nu crede că este corectă înjumătăţirea punctelor, la finalul sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din acest motiv, Gică Hagi nu are o favorită la câştigarea campionatului în acest moment, dar a recunoscut că FCSB este cea mai în formă echipă la ora actuală.

Gică Hagi, nemulţumit de sistemul competiţional din Liga 1

Antrenorul campioanei României crede sezonul din Liga 1 este împărţit în două campionate. Mai mult, el a vorbit şi despre faptul că jucătorii primesc prime pentru cele trei puncte obţinute în timpul sezonului regulat, care sunt înjumătăţite înaintea debutului în play-off şi play-out:

„FCSB este într-o formă foarte bună. Nu cred că în momentul de față, în perioada în care suntem, se poate vorbi de favoriți și de câștigarea campionatului. În România, din păcate, realitatea e că sunt două campionate.

Unul în care joci și victoria înseamnă un punct și jumătate și noi plătim prima totală a jucătorilor. Ei câștigă și le dăm bani pentru victorie și ești la jumătate. După aceea începe un alt campionat.

Reclamă

La orice club, cred eu, jucătorii au prime de victorie. Prima se ia la 3 puncte, că e victorie, dar de fapt, la un moment dat 3 puncte înseamnă un punct și jumătate.

Pe acest considerent cred eu că e o greșeală că cineva este favorită în momentul de față. FCSB este cea mai în formă, da”, a declarat Gică Hagi, potrivit fanatik.ro.

Farul Constanţa, echipa antrenată de Gică Hagi, se află pe locul 5 în Liga 1, cu 18 puncte, după 11 meciuri disputate în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi visează să antreneze echipa naţională

Gică Hagi a dezvăluit că orice antrenor, trecut de 50 de ani, care are o anumită experienţă, se gândeşte să ajungă pe banca echipei naţionale. „Regele” susţine că, de asemenea, ar fi tentat să preia şi o echipă de tradiţie din Europa, dacă ar primi vreo ofertă.

Managerul de la Farul a mai declarat că, în cazul în care va prelua naţionala, va încerca să câştige orice meci, şi nu îşi doreşte să facă doar act de prezenţă pe banca „tricolorilor”.

„Orice antrenor după 50 de ani se gândește la echipa națională. Orice antrenor din lume. Orice antrenor după o vârstă se gândește. Bineînțeles, o echipă de club mare sau o echipă națională.

Orice națională care are ambiții foarte mari, un proiect foarte mare care să câștige. Eu cred că mă confund cu, oriunde mă duc încerc să câștig, nu încerc doar să fiu pe acolo”, a declarat Gică Hagi, conform fanatik.ro.

Gică Hagi a mai fost selecţionerul naţionalei la începutul carierei de antrenor, în perioada septembrie – noiembrie 2001. „Regele” a stat pe bancă la ultimele două meciuri ale „tricolorilor”, din campania de calificare la Mondialul din 2002, şi a obţinut o victorie cu Ungaria şi un egal cu Georgia.

Ulterior, mandatul „Regelui” pe banca naţionalei s-a încheiat fără succes, deoarece România a fost învinsă de Slovenia, la barajul de calificare la Mondial.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și