Închide meniul

Gică Hagi nu a fost de acord ca Enes Sali să fie convocat la naţională: „Nu se face aşa ceva, nu mă mai înţelegeam cu el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2023, 23:14

Gică Hagi nu a fost de acord ca Enes Sali să fie convocat la naţională: „Nu se face aşa ceva, nu mă mai înţelegeam cu el!

Gică Hagi a criticat convocarea lui Enes Sali la naţionala României

Captură AntenaSport

Gică Hagi nu a fost de acord ca Enes Sali să fie convocat la naţională. Enes Sali a fost convocat la naţionala României la vârsta de 15 ani, 8 luni și 22 de zile, în mandatul lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi spune că s-a greşit în momentul în care Enes Sali a fost convocat la naţionala României. Hagi şi-a argumentat opinia prin faptul că Sali nu juca nici la Farul.

Gică Hagi nu a fost de acord ca Enes Sali să fie convocat la naţională

„S-a greșit cu el din punctul meu de vedere. Nu era titular cu Farul, nu s-a impus titular, dar a fost luat la naționala absolută. Nu se face așa ceva, managerial nu se face lucrul ăsta. A fost cea mai mare problemă după ce a revenit la mine, el a ajuns dintr-o dată de la zero la infinit și cum? El era cu noi, normal.

Pentru ce? Când el trebuia să se impună la noi, să ajungă titular, când joci cinci meciuri titular, ok, ai ajuns la echipa mare, până când nu ești titular la echipa mare, nu se poate să ajungi la echipa națională a României, există presiune. A venit la mine, ați văzut că a lipsit 2-3 luni, nu mă înțelegeam cu el”, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Ce mesaj le-a transmis Gică Hagi jucătorilor săi, la pauza duelului cu FCSB

S-a aflat ce mesaj le-a transmis Gică Hagi jucătorilor săi, la pauza duelului cu FCSB. „Regele” susţine că i-a îndemnat pe aceştia să se liniştească, pentru a putea aborda cu calm a doua repriză. De asemenea, managerul de la Farul a declarat că atacanţii săi nu urcau destul, lucru pe care l-a reglat după cele 15 minute de pauză.

Reclamă

Gică Hagi a dezvăluit că în primele cinci minute din pauză, nu intră în vestiar la jucătorii săi, ci îi lasă să se liniştească, timp în care el discută cu staff-ul său.

„Dacă vă uitați pe imagini le-am zis să continue, să aibă încredere în ei. Tot timpul, mental, trebuie să rămâi conectat la obiectivul pe care îl ai, 3 puncte. La pauză asta le-am spus, eu nu intru în primele 5 minute în vestiar. Stau cu staff-ul și vorbesc ce e de făcut.

După intru eu și le zic ce trebuie să facem. Dădusem gol, era un lucru pozitiv. Au discutat între ei, am intrat și le-am spus să se liniștească. Atacanții noștri coborau prea mult în prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

De asta nu am fost periculoși. La pauza am reglat lucrul ăsta. Le-am spus să stea mai bine între linii și să combine mai mult”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și