Închide meniul

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa! Galatasaray şi-a prezentat noul antrenor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 iunie 2022, 13:46

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa! Galatasaray şi-a prezentat noul antrenor

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa

Gică Hagi, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu / Profimedia Images

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa! După ce au apărut informaţii că „Regele” ar fi foarte aproape de o revenire la Galatasaray, turcii au făcut anunţul oficial legat de noul antrenor, Okan Buruk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea în ianuarie a antrenorului vedetă Fatih Terim, succesorul său la cârma lui Galatasaray, spaniolul Domenec Torrent, fost asistent al lui Pep Guardiola, nu a reuşit să îmbunătăţească rezultatele şi a fost demis la finalul unui sezon dezamăgitor.

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa! Galatasaray şi-a prezentat noul antrenor

„Leii” din Istanbul, cea mai de succes echipă din Turcia (22 de titluri de ligă), au terminat pe locul 13 în ligă, cel mai prost clasament din istoria lor.

Okan Buruk a purtat culorile celor de la Gatasaray timp de 12 sezoane.A câştigat în special Cupa UEFA, în 2000.

Devenit antrenor, fostul mijlocaş în vârstă de 48 de ani a câştigat titlul de campion al Turciei în 2020 cu Istanbul Basaksehir, o premieră pentru această altă echipă din Istanbul.

Reclamă

Gică Hagi, două mandate la Galatasaray

Hagi a ratat astfel al treilea mandat la Galatasaray, după cele martie 2004 – mai 2005 şi octombrie 2010 – martie 2011. Ca fotbalist, el a câştigat 10 trofee alături de turci, printre care patru titluri de campion, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Gică Hagi a scris istorie în tricoul celor de la Galatasaray. Primit ca un rege la Istanbul, Hagi a refuzat tratamentul preferențial și a cerut să fie tratat ca și ceilalți jucători.

Invitat la AS.ro LIVE, Daniel Stanciu a dezvăluit că Hagi conducea o mașină asemănătoare cu un Fiat, la fel ca și ceilalți fotbaliști. Mentalitatea l-a ajutat pe Gică Hagi să se impună la Galatasaray și l-a făcut unul dintre cei mai iubiți jucători ai clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, lecție de modestie la Galatasaray!

”Mentalitatea a fost marea problemă a jucătorilor români. În construcția unei vedete intră foarte mult și mentalitatea și posibilitatea lui de a se adapta în orice mediu. Hagi ajunsese la un nivel și el mergea cu un Fiat. I-au zis ăia, la Galatasaray: domne, îți dăm cea mai tare mașină!

El a refuzat, a zis că vrea aceeași mașină pe care o au și ceilalți jucători. Nu a luat una nouă. Nu a vrut o super casă, a luat un apartament. A fost un tip care s-a impus pentru că-i plăcea fotbalul. El o făcea din plăcere”, a povestit Daniel Stanciu la AS.ro LIVE, în toamna lui 2021.

Recomandări
  • Gică Hagi a fost aproape de o revenire la Galatasaray
  • Okan Buruk e noul antrenor al grupării „Cim Bom”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și