Închide meniul

Gică Hagi, reacţie savuroasă înainte de Farul Constanţa – FCSB: „Mă faceţi să râd!” Mesaj de mobilizare al „Regelui”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2022, 21:32

Gică Hagi, reacţie savuroasă înainte de Farul Constanţa – FCSB: „Mă faceţi să râd! Mesaj de mobilizare al „Regelui

Gică Hagi a fost căsătorit cu Leni Celnicu

Gică Hagi este "Regele" fotbalului românesc / Profimediaimages

Gică Hagi, reacţie savuroasă înainte de Farul Constanţa – FCSB. Hagi a spus că, deşi echipa sa este pe primul loc înaintea acestei etape, nu este favorită în partida cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Nicolae Dică se află pe locul 13 în clasament, cu o singură victorie în cele 6 meciuri jucate.

Gică Hagi, reacţie savuroasă înainte de Farul Constanţa – FCSB

Hagi a transmis şi un mesaj de mobilizare pentru jucătorii săi.

Avem trei meciuri cu trei echipe care au participat în Europa, cele mai bune din România. La Cluj am reușit să câștigăm, urmează meciurile cu FCSB și Craiova.

Jucăm acasă, trebuie să ne ridicăm nivelul, trebuie să uităm meciul de la Cluj. Întâlnim o echipă foarte bună, tehnică, care are ritm și intensitate. Va trebui un efort foarte mare, să facem ambele faze, defensiv și ofensiv. Acum trebuie să începem cu faza defensivă, să facem perfect jocul fără minge.

Reclamă

O victorie cu FCSB ne-ar aduce încredere și curaj în lupta noastră, de a crea o mentalitate de învingător. La probleme de lot, e doar Benzar, care continuă procesul de recuperare.

Mă faceți să râd! Niciodată nu pornește Farul cu prima șansă cu FCSB. Nu contează locul în clasament. Trebuie să avem mentalitatea potrivită, vedem unde ajungem.

FCSB luptă întotdeauna să câștige, să fie campioană. Trebuie să ne autodepășim ca să rămânem pe primul loc„, a spus Gică Hagi, înainte de Farul Constanţa – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, cuvinte mari despre Farul Constanţa

De cealaltă parte, Nicolae Dică a lăudat echipa lui Gică Hagi pentru acest start de sezon.

Întâlnim echipa de pe primul loc, ştim ceea ce joacă cei de la Farul, pentru că îl au pe domnul Hagi acolo. O echipă foarte ofensivă, care marchează multe goluri, agresivă pe faza defensivă, suntem în faţa unei partide de foarte dificile.

Pe băieţi am fost supărat după joc, dar mi-a trecut, pentru că împreună trebuie să facem rezultate, am reuşit să mergem împreună în Europa şi tot aşa vom reuşi în campionat să începem să câştigăm. Am mare încredere în ei, sper că de mâine să începem să câştigăm şi în campionat. Eu sper ca mâine seară să reuşească să pună în practică ceea ce am antrenat„, a spus şi Nicolae Dică, conform agerpres.ro.

Chiar dacă FCSB a avut un start modest de sezon, Nicolae Dică crede că poate câştiga titlul.

Cursa pentru titlu trebuia să înceapă de când am venit eu. Trebuia să fim pregătiţi pentru orice adversar. Le-am spus jucătorilor că acum trebuie să ne uităm la locul 6, să fim cât mai aproape de el şi când vom ajunge acolo să ne uităm la celelalte echipe de pe primele trei locuri.

Dar acum trebuie să ne gândim că trebuie să ne apropiem de locul 6 şi pentru asta trebuie să câştigăm următorul joc. Întotdeauna obiectivul va fi câştigarea campionatului, va trebui să muncim mult să reuşim să câştigăm campionatul, nu va fi uşor. Trebuie să o luăm pas cu pas, deocamdată suntem departe de locul 1„, a mai spus Nicolae Dică, cel care i-a luat locul lui Toni Petrea în acest sezon.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și