Închide meniul
Foto

Gică Hagi, surpriză la conferință, de ziua lui! Jurnaliștii i-au pregătit un tort superb. Mesajul „Regelui”: „E o zi fericită!”

Cosmin Cioboată Publicat: 5 februarie 2023, 16:31

Reclamă
Gică Hagi, surpriză la conferință, de ziua lui! Jurnaliștii i-au pregătit un tort superb. Mesajul „Regelui”: „E o zi fericită!”

Gică Hagi împlinește astăzi 58 de ani

Gică Hagi împlinește astăzi 58 de ani / Colaj Antena Sport

Gică Hagi a avut parte de o surpriză minunată la conferință, de ziua lui. Jurnaliștii prezenți în sala de conferințe i-au pregătit un tort superb „Regelui”, în ziua în care acesta împlinește frumoasa vârstă de 58 de ani. Hagi s-a arătat extrem de bucuros de cadoul primit și a avut un mesaj special pentru familia și prietenii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi își serbează astăzi aniversarea a 58 de ani. După ce a fost serbat de suporterii Farului, „Regele” a avut parte de o surpriză și la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Universitatea Craiova, din etapa a 24-a din Liga 1. Meciul de la Ovidiu se va disputa luni seară, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi, surpriză la conferință, de ziua lui! Jurnaliștii i-au pregătit un tort superb

Toți jurnaliștii au început să-i cânte „La mulți ani” lui Gică Hagi în momentul în care managerul de la Farul a intrat în sala de conferințe. Ziariștii i-au pregătit „Regelui” un tort, cu mesajul „La mulți ani, Mister!” și ornamentat cu emblema Farului și o minge de fotbal de dimensiuni mari. (VEZI GALERIA FOTO)

Gică Hagi a fost impresionat de gestul jurnaliștilor și i-a invitat pe toți să facă o poză de grup.

„Regele” a transmis un mesaj special de ziua lui, în care le-a mulțumit tuturor pentru urări. Hagi a anunțat că se simte bine la 58 de ani, alături de familie și prieteni.

Reclamă

Gică Hagi, mesaj special de ziua lui: „Mă simt bine, motivat ca întotdeauna!”

„O zi fericită, e ziua în care m-am născut, le mulțumesc în primul rând părinților mei care m-au adus pe lume. După aceea familiei, am o familie frumoasă, soției și copiilor și tuturor prietenilor.

Când faci fotbal la un nivel foarte mare, ai prieteni foarte mulți. Le mulțumesc tuturor, pe această cale. Toată lumea m-a felicitat și nu au fost puțini. Mă simt bine, sunt sănătos și întotdeauna încărcat, ambițios, motivat să devin mai bun, să fac lucruri mai bune, cu entuziasm mult.

Aici la Constanța am plecat într-un proiect foarte important, unde încercăm să creăm o mentalitate de învingător”, a spus Gică Hagi, de ziua lui, la conferința de presă premergătoare meciului Farul – Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, Farul lui Gică Hagi se află pe locul 2 în Liga 1, la două puncte în spatele lui CFR Cluj.

Gică Hagi, sărbătorit de galeria Farului, de ziua lui

Gică Hagi a fost sărbătorit de galeria Farului, o ocazia aniversării sale. „Regele fotbalului românesc” împlinește duminică 58 de ani.

Farul Constanța a postat pe Facebook un videoclip în care fanii „marinarilor” îl întâmpină pe Hagi la baza de la Ovidiu cu torțe și fumigene.

Suporterii i-au scandat numele „Regelui” și i-au cântat „La mulți ani!”. Seara s-a încheiat cu o sesiune de autografe din partea lui Gică Hagi.

La mulți ani, Gheorghe Hagi! „Regele” împlinește astăzi 58 de ani

Palmaresul lui Hagi în prima ligă din Romania totalizează 223 meciuri şi 141 goluri, trei titluri de campion şi trei Cupe ale României. De asemenea, Gheorghe Hagi a fost în două rânduri golgheterul României, în sezoanele 1984/1985 şi 1985/1986.

După revoluție a început perioada petrecută în străinătate. Prima experiență a fost în Spania. Hagi a evoluat la Real Madrid (1990-1992, 19 goluri în 64 de meciuri) şi FC Barcelona (1994-1996, 7 goluri în 36 de meciuri). Între Madrid şi Barcelona, Hagi a jucat în Italia, la Brescia (1992-1994).

Reclamă

A urmat o perioadă de glorie în Turcia. Între 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Alături de echipa națională, Hagi a participat la trei ediţii ale Campionarului European (1984, 1996 şi 2000) şi la trei ediţii ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998). La finalul anului 1999, a fost desemnat fotbalistul român al secolului. Este golgheterul all-time al naționalei, alături de Adrian Mutu, ambii înscriind 35 de goluri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă de la 11:05, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și