Închide meniul

La mulți ani, Gheorghe Hagi! „Regele” împlinește astăzi 58 de ani! Mesaj special de la Galatasaray

Sebastian Cristian Publicat: 5 februarie 2023, 8:35 / Actualizat: 5 februarie 2023, 10:22

La mulți ani, Gheorghe Hagi! Regele” împlinește astăzi 58 de ani! Mesaj special de la Galatasaray

La mulți ani, Gheorghe Hagi! „Regele” împlinește astăzi 58 de ani

Gică Hagi / Hepta

  • La mulți ani, Gheorghe Hagi!
  • „Regele” împlinește astăzi 58 de ani

La mulți ani, Gheorghe Hagi! „Regele” împlinește astăzi vârsta de 58 de ani. Considerat cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi are un palmares de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” fotbalului românescs s-a născut la 5 februarie 1965, în comuna Săcele, județul Constanța.

La mulți ani, Gheorghe Hagi! „Regele” împlinește astăzi 58 de ani

Palmaresul lui Hagi în prima ligă din Romania totalizează 223 meciuri şi 141 goluri, trei titluri de campion şi trei Cupe ale României. De asemenea, Gheorghe Hagi a fost în două rânduri golgheterul României, în sezoanele 1984/1985 şi 1985/1986.

Reclamă

După revoluție a început perioada petrecută în străinătate. Prima experiență a fost în Spania. Hagi a evoluat la Real Madrid (1990-1992, 19 goluri în 64 de meciuri) şi FC Barcelona (1994-1996, 7 goluri în 36 de meciuri). Între Madrid şi Barcelona, Hagi a jucat în Italia, la Brescia (1992-1994).

A urmat o perioadă de glorie în Turcia. Între 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Reclamă

Alături de echipa națională, Hagi a participat la trei ediţii ale Campionarului European (1984, 1996 şi 2000) şi la trei ediţii ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998). La finalul anului 1999, a fost desemnat fotbalistul român al secolului. Este golgheterul all-time al naționalei, alături de Adrian Mutu, ambii înscriind 35 de goluri.

Gică Hagi, mesaj special din partea celor de la Galatasaray

„Profesor de fotbal…legenda noastră! La mulți ani, Gheorghe Hagi!”, a fost mesajul postat de formația din Turcia pentru care Gică Hagi a scris istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, declarație fabuloasă despre Gică Hagi: „Nu-mi dădea mingea! I-am zis: «Cred că am îmbătrânit din cauza ta!»”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a avut o declarație fabuloasă despre Gică Hagi.

Dan Petrescu și Gică Hagi au evoluat împreună atât la echipa națională, cât și la Steaua București.

Dan Petrescu a rememorat meciurile jucate alături de Gică Hagi. Totodată, „Burscul” a dezvăluit ceea ce îi reproșa lui Gică Hagi, în timpul antrenamentelor.

„O să-l sun. Sper să nu uit. Sper să nu treacă timpul prea repede să ne ducem toți, parcă îmbătrânim toți. Îi urez La mulți ani, toate cele bune, să fie sănătos. Sunt convins că își dorește foarte mult să câștige toate meciurile.

Sunt mult prea multe amintiri cu Hagi… una dintr-o mie. Au fost meciurile împreună de la Mondial, orice antrenament cu el era o plăcere. Singurul lucru pe care i-l mai spuneam era să-mi dea și mie mingea în dreapta, că eu plecam la învăluire. El nu-mi dădea mingea. I-am zis: «Cred că am îmbătrânit din cauza ta!». Era un fenomem!”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei CFR Cluj – FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România