Închide meniul

Gică Popescu a dezvăluit motivul pentru care Ianis Hagi nu va ajunge la Farul: „Nu ni-l permitem. Va juca la cel mai înalt nivel”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2023, 12:06

Gică Popescu a dezvăluit motivul pentru care Ianis Hagi nu va ajunge la Farul: Nu ni-l permitem. Va juca la cel mai înalt nivel”

Gică Popescu a dezvăluit motivul pentru care Ianis Hagi nu va ajunge la Farul

Gică Popescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Gică Popescu a dezvăluit motivul pentru care Ianis Hagi nu va ajunge la Farul. Președintele campioanei României a pus capăt zvonurilor legate de o posibilă revenire a fiului lui Gică Hagi în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi este aproape de plecarea de la Rangers. Mijlocașul este nemulțumit de faptul că nu intră în planurile tehnicianului Michael Beale. Acesta nu l-a inclus pe român pe lista UEFA pentru „dubla” cu PSV Eindhoven, din play-off-ul UEFA Champions League.

Gică Popescu a dezvăluit motivul pentru care Ianis Hagi nu va ajunge la Farul. „Marinarii” nu și-l permit pe fiul regelui

Gică Popescu a dezvăluit că actuala campioană a României nu își permite transferul lui Ianis Hagi. Acesta a menționat că principalul motiv ar fi salariu acestuia, care este unul forate mare pentru nivelul sumelor plătite în Liga 1.

De asemenea, un alt factor care stă în fața acestei mutări este faptul că românul are multe oferte din campionatele mari ale Europei. Astfel, „Baciul” a anunțat că fiul lui Gică Hagi va continua să joace la cel mai înalt nivel și că nu va reveni în țara noastră.

„Cu ce să-l plătim pe Ianis? Are atâtea oferte încât, cu siguranţă, nu se va pune niciodată problema să se întoarcă la Farul. Vă spun eu că are multe oferte şi când are atâtea oferte, nu este uşor să alegi.

Reclamă

Ianis Hagi vrea să joace la cel mai înalt nivel în Europa, a avut acest ghinion uriaş. Dar are un psihic foarte puternic şi este convins că va face alegerea cea mai bună, pentru a reveni într-un termen scurt la nivelul la care era.

Nu ni-l permitem. Ianis Hagi a renovat contractul în vara anului trecut. Şi ştiţi ce se întâmplă când îţi reînnoieşti contractul? Îţi creşte salariul. Deja era mare, iar când a semnat prelungirea, a avut un contract şi mai mare.

Ianis Hagi va juca la un club din străinătate. Ştiu despre ofertele pe care le are, dar nu am acceptul lui. La un moment dat era Celta Vigo pe listă, nu ştiu dacă mai este”, a spus Gică Popescu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, în La Liga

Ianis Hagi este la un pas de La Liga. Spaniolii de la relevo.com susţin că Alaves este echipa care se va întări cu serviciile mijlocaşului de 24 de ani, care mai este dorit şi de alte cluburi cunoscute din Europa.

Spaniolii doresc să îl împrumute pe fiul „Regelui”. Rangers a acceptat varianta împrumutului, mai ales că pentru Ianis Hagi un transfer în La Liga este cea mai bună variantă a acestui moment. Asta chiar dacă echipe precum Maccabi Tel-Aviv sau Trabzonspor erau dispuse să plătească pentru un eventual transfer.

În această vară, Ianis Hagi a mai fost pe „radarul” unor echipe precum Trabzonspor, Celta Vigo sau Galatasaray. În cele din urmă, internaţionalul român este foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu Maccabi Tel Aviv, şi drept urmare, ar putea evolua în grupele Conference League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și