Închide meniul

Gică Popescu consideră echitabil rezultatul de la derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-1: „Nu merita mai mult!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 aprilie 2023, 11:31

Reclamă
Gică Popescu consideră echitabil rezultatul de la derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-1: Nu merita mai mult!”

Gică Popescu nu are emoții înaintea returului cu Sheriff Tiraspol

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu consideră echitabil rezultatul de la derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-1, partidă care a contat pentru etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. Fostul mare internațional a analizat prestația celor două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu este de părere că FCSB nu a meritat mai mult de un rezultat de egalitate, chiar dacă, pe final de meci, a ratat mai multe ocazii uriașe de a înscrie.

Gică Popescu consideră echitabil rezultatul de la derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-1

Totodată, președintele celor de la Farul Constanța susține că nu se impunea o lovitură de pedeapsă pentru oaspeți, așa cum cei de la FCSB au cerut, la o fază din finalul primei reprize, când David Miculescu a fost doborât în careul ardelenilor.

„Mă aşteptam la un astfel de joc, tensionat, două echipe care nu voiau să piardă. Aşa cum a arătat FCSB, nu merita mai mult de un rezultat de egalitate, chiar dacă a avut două şanse bune după ce CFR a deschis scorul.

Repriza a doua, în afară de câteva acţiuni stinse, CFR a arătat foarte puţin pe faza ofensivă. Rezultatul e echitabil. FCSB a cerut un 11 metri, dar nu a fost vorba de aşa ceva. Oricum, a intervenit şi VAR-ul. Am avut la VAR un arbitru cu mare experienţă, Istvan Kovacs, trebuie să îi dăm credibilitate, nu ne putem îndoi de deciziile lui”, a declarat Gică Popescu, pentru primasport.ro.

Reclamă

Ștefan Târnovanu, nemulțumit de arbitraj după CFR Cluj – FCSB 1-1

Portarul FCSB-ului a acuzat faptul că FCSB nu a primit penalty la faza, din finalul primei reprize, care l-a avut protagonist pe David Miculescu.

Şi eu sunt la fel de supărat ca şi el (n.r.: ca şi Coman) pentru că în prima repriză am făcut un meci foarte, foarte slab.

În prima repriză nu am avut decât acea fază cu Miculescu, apropo, ieri la Farul, la Mazilu, a fost aceeaşi fază. Farul a primit penalty, noi nu. Bine, nu intrăm în astea…

Reclamă 4 / 0/3

În a doua repriză am egalat, până la urmă e echitabil egalul, dar eu voiam să câştig. Am început foarte slab, au făcut presiune pe noi şi până am primit golul nu am jucat absolut nimic.

În a doua repriză cei de la CFR s-au mulţumit cu 1-0, în stilul lor, au tras de timp un milion de ani, au stat cinci minute la un aut… Dacă ei așa vor, sper din tot sufletul să câștigăm toate meciurile și să fim campioni”, a spus Ştefan Târnovanu la finalul derby-ului CFR Cluj – FCSB 1-1, pentru digisport.ro.

Florinel Coman, discurs tăios după CFR Cluj – FCSB 1-1

Florinel Coman a fost nemulțumit de jocul pe care echipa sa l-a prestat. Acesta consideră că formația bucureșteană se putea impune pe final de meci.

„Am avut ocazii pe final, puteam să câștigăm. Am făcut un meci foarte prost. Prima repriză foarte slabă făcută de noi. Nimic n-a mers. Suntem dezamăgiți de jocul nostru.

Nu s-a pierdut nimic. Ne gândim la meciul cu Farul. Trebuie să ne schimbăm fața jocului și să câștigăm acel meci. Exersez (n.r. legat de golul din lovitură liberă), dar asta e mai puțin important. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm. Doar am prestat un fotbal slab”a spus și Florinel Coman.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și