Închide meniul

Gică Popescu, critici la adresa FCSB-ului după victoria cu Universitatea Craiova: „A fost pur și simplu inexistentă!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 8:15

Gică Popescu, critici la adresa FCSB-ului după victoria cu Universitatea Craiova: A fost pur și simplu inexistentă!”

Gică Popescu, mesaj tranşant după ce partida România - Kosovo a fost întreruptă

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu, critici la adresa FCSB-ului după victoria cu Universitatea Craiova. Președintele celor de la Farul consideră că roș-albaștrii nu au meritat victoria în derby-ul din Bănie, dat fiind numărul mic de ocazii avute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație victoriei din cu Universitatea Craiova, scor 2-1, FCSB s-a apropiat la numai 3 puncte de liderul Farul.

Gică Popescu, critici la adresa FCSB-ului după victoria cu Universitatea Craiova: „A fost pur și simplu inexistentă!”

„Meciul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, mă aşteptam la altceva, la mai multe faze de poartă. În prima repriză au fost două faze, bara lui Markovic. Singurul şut pe poartă a fost tot al lui Markovic.

FCSB a fost pur şi simplu inexistentă în prima repriză. A fost prima dată când a ajuns la poartă, atunci a marcat. FCSB a dat dovadă de mult pragmatism şi de noroc în această seară.

Rezultatul se datorează jumătate portarului Târnovanu şi jumătate norocului. Cu tot respectul pentru FCSB, a făcut un meci foarte slab, dar l-a câştigat!”, a declarat Gică Popescu, potrivit primasport.ro.

Reclamă

Eugen Neagoe, vehement la adresa arbitrajului din Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Jenant! Nici Băsescu nu a avut campanie cum a avut FCSB în această săptămână”

Eugen Neagoe, vehement la adresa arbitrajului din Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Antrenorul oltenilor a criticat în termeni duri modul în care a fost arbitrat duelul din Bănie.

În urma înfrângerii cu FCSB, cei de la Universitatea Craiova au șanse mici să mai câștige titlul, fiind la o distanță de 8 puncte de liderul Farul.

„Dacă înscria Andrei Ivan din penalty, sunt convins că am fi câștigat meciul. Ei au tras de timp din minutul 50. Acum ar trebui să mai vorbim și alte lucruri, dar chiar este jenant. S-a făcut o campanie FCSB, nici Băsescu nu a avut asemenea campanii.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno trebuia să primească al doilea galben în prima repriză, dar nu a primit nimic. Ăsta este fotbalul, era altul cursul jocului dacă rămânea FCSB în 10 oameni. Noi ne-am creat ocazii, am jucat fotbal, am încercat să câștigăm acest joc, dar din păcate n-am reușit. Am făcut 2 greșeli și am primit acele 2 goluri. Am ieșit din lupta la titlu în acest moment.

Ei au făcut nenumărate faulturi și nu au primit cartonașe. Au jucat foarte dur, la fiecare fază a fost fault și nu au fost avertizați. Fotbalul nu s-a terminat aici, mai avem 4 etape, încercăm să câștigăm fiecare meci”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului din Bănie, potrivit digisport.ro

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și