Închide meniul

Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate”

Alex Ioniță Publicat: 16 mai 2024, 16:53

Reclamă
Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: Lucrurile sunt rezolvate”

Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul!

Gicu Grozav, în timpul unui meci pentru Petrolul/ Hepta

Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Jucătorul echipei din Ploiești a decis să nu se transfere la o altă formație, în perioada de mercato din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a aflat pe lista celor de la Universitatea Craiova, Gicu Grozav a ales să continue la formația antrenată de Laszlo Balint.

Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul!

În urmă cu ceva timp s-a scris faptul că Gicu Grozav ar dori să plece de la Petrolul, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă „lupii galbeni”.

Totuși, acum, tehnicianul echipei, Laszlo Balint, a anunțat faptul că Gicu Grozav va continua la Petrolul.

„Din ce știu eu, lucrurile cu Gicu Grozav sunt rezolvate. Îmi doresc foarte mult să rămână. Din informațiile mele, cele pe care le am în acest moment, situația lui Gicu Grozav e rezolvată. Va rămâne la Petrolul și în sezonul următor”, a spus Laszlo Balint, la gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Grozvan a ajuns pentru prima dată la Petrolul în anul 2012, iar, mai apoi, i-a părăsit pe „lupi” pentru a semna cu Terek Grozny.

După mai multe aventuri în străinătate, dar și la Dinamo, Gicu Grozav a ajuns, din nou, la Petrolul în anul 2022, de la MTK Budapesta. În vârstă de 33 de ani, jucătorul este cotat la suma de 500.000 de euro, de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Președintele unui club din Liga 1 și-a amanetat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor!

Caz uluitor în fotbalul românesc! Președintele unui club din Liga 1 și-a amanetat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor. Chiar oficialul a dezvăluit întâmplarea.

Reclamă

Este vorba despre Claudiu Tudor, oficial al celor de la Petrolul Ploiești. Acesta a recurs la gestul surprinzător din cauza problemelor financiare ale clubului.

Claudiu Tudor a spus că a fost nevoit să își amaneteze mașina după ce Petrolul s-a salvat de la retrogradare, la meciul cu Oțelul Galați.

Acesta a tras și un semnal de alarmă și a menționat faptul că este dificil pentru ca echipa să se mențină în Liga 1, având în vedere că niciun investitor nu dorește să aducă bani la clubul din Ploiești.

”Câte salarii am luat eu în ultimele șapte luni tot atâtea să iei și tu… Vino și ajută echipa asta, muncește fără bani bagă-ți banii aici. Eu mi-am amanetat mașina ca să dau primă la meciul cu Oțelul, vino la băieți când își cer salariul, că nu este nimeni la poartă să preia echipa asta.

Nu interesează pe nimeni să bage milioane la fotbal în Prahova…pe nimeni…. Te rog, mâine, la orice oră vrei, vino că te angajez la club în orice poziție vrei, să muncești, să vezi ce ușor se ține o echipă în Liga 1”, a spus Claudiu Tudor, potrivit fanatik.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și