Închide meniul

Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului

Alex Ioniță Publicat: 12 mai 2024, 15:50

Reclamă
Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului

Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova!

Gicu Grozav, în timpul unui meci pentru Petrolul/ Hepta

Gicu Grozav este aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Vedeta de la Petrolul Ploiești îi poate lăsa cu „ochii în soare” pe oficialii de pe „Ilie Oană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul echipei, Laszlo Balint, anunța în urmă cu puțin timp că Grozav este aproape să semneze prelungirea contractului cu Petrolul. Totuși, acum se pare că situația s-a schimbat total.

Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Gicu Grozav e dorit de Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a dat acceptul pentru acest transfer, astfel că negocierile ar fi început deja.

De asemenea, cele două părți ar fi aproape să bată palma, având în vedere că Gicu Grozav ar fi tentat să evolueze pentru formația din Bănie, care se luptă pentru un loc de cupă europeană.

Anunțul vine ca o lovitură uriașă pentru Petrolul, care are acum probleme financiare uriașe. Sursa citată anterior anunță faptul că situația banilor de la echipa din Ploiești ar fi principalul motiv pentru care Grozav ia în calcul să plece de pe „Ilie Oană”.

Reclamă
Reclamă 4

După mai multe aventuri în străinătate, Gicu Grozav s-a întors la Petrolul în anul 2022, de la MTK Budapesta. Ajuns la 33 de ani, jucătorul este cotat la suma de 500.000 de euro, de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă

Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a precizat că s-a întâmplat asta cu toţi antrenorii pe care i-a avut.

Cele trei cuvinte cu care Rotaru l-a descris pe Gâlcă sunt „seriozitate, organizare, disciplină”.

Reclamă

Rotaru a spus că deciziile la echipă sunt luate numai de Costel Gâlcă. Finanţatorul Universităţii Craiova l-a lăudat pe noul său antrenor, care e în cursă pentru locul 2 în Liga 1.

”Înainte am discutat cu doi dintre foștii săi patroni, unul din Danemarca și unul din Polonia. Știam cum lucrează și a fost exact cum ne-am așteptat.

Seriozitate, organizare, disciplină. Acestea sunt cele trei elemente importante. Atenția la detalii. Aceste elemente îl caracterizează pe antrenorul Costel Gâlcă.

Deciziile îi aparțin lui Costel Gâlcă. Așa am procedat cu toți antrenorii care au venit în ultimii 7-8 ani la Craiova. Tuturor celor care au venit le-am dat această proporție de 150%. M-am pus în slujba lor”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și