Închide meniul

Gicu Grozav, cu gândul la echipa naţională după golul marcat în Voluntari – Petrolul 0-1: „Cât voi fi în activitate, mă voi gândi mereu”

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2022, 21:22

Gicu Grozav, cu gândul la echipa naţională după golul marcat în Voluntari – Petrolul 0-1: „Cât voi fi în activitate, mă voi gândi mereu

Gicu Grozav a avut un discurs savuros după show-ul din Bănie, din Universitatea Craiova - Petrolul 1-3

Gicu Grozav, în timpul unui meci pentru Petrolul/ Hepta

  • Gicu Grozav, cu gândul la echipa naţională
  • Ce a declarat mijlocaşul, după Voluntari – Petrolul 0-1

Gicu Grozav este cu gândul la echipa naţională, după ce a marcat golul victoriei în Voluntari – Petrolul 0-1. Mijlocaşul i-a transmis un mesaj selecţionerului Edi Iordănescu, şi susţine că mereu va lua în calcul să evolueze pentru „tricolori”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gicu Grozav a ajuns la 6 goluri în acest sezon, în toate competiţiile. În ultimele trei partide, cu Voluntari şi FC Argeş, în Liga 1, şi cu Sepsi, în Cupa României, mijlocaşul a marcat în fiecare.

Gicu Grozav, cu gândul la echipa naţională după Voluntari – Petrolul 0-1

Gicu Grozav a declarat că meciul de pe terenul ilfovenilor a fost unul greu, Voluntari fiind echipa care a dominat partida. Cu toate acestea, Petrolul a obţinut toate cele trei puncte, motiv pentru care Gicu Grozav se declară bucuros.

Reclamă

În urma celor trei goluri marcate în ultimele trei meciuri, Gicu Grozav a fost întrebat de o posibilă revenire la echipa naţională. Acesta a afirmat că nu şi-a luat gândul de a evolua din nou pentru selecţionata României, şi a transmis un mesaj către Edi Iordănescu.

„Meci greu, în care am muncit de la început şi până la sfârşit. Am întâlnit o echipă care ne-a dominat. Am marcat primii, şi ne-am apărat bine, am reuşit să luam toate punctele.

Reclamă

E important să legăm victorii. Am primit o pasă foarte bună. Mingea a fost sărită, şi nu am ezitat, am şutat direct.

(Reporter: Te gândeşti la echipa naţională) Asta va decide selecţionerul, eu îmi fac treaba. Normal că mă gândesc, atâta timp cât voi fi activ, mă voi gândi”, a declarat Gicu Grozav, pentru digisport.ro.

Gicu Grozav a bifat 30 de partide pentru echipa naţională, marcând cinci goluri. Ultima dată când a jucat pentru România s-a întâmplat în 2019, într-un meci din preliminariile EURO 2020. La vremea respectivă, selecţioner era Cosmin Contra.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, încă un răspuns după criticile venite după retrogradarea din Liga Națiunilor

Edi Iordănescu a venit cu încă un răspuns după criticile venite după retrogradarea din Liga Națiunilor. Selecționerul României susține că un capăt de drum va veni doar în cazul în care va rata calificarea la EURO 2024.

„Am spus de la început, pentru mine este capăt de drum dacă nu ne calificăm la European. Eu, în momentul de față, nu am nicio calificare ratată. Da, Liga Națiunilor a fost o anticameră. Care este obiectivul final și capătul drumului? Calificarea la European, da?

Această primă etapă a Ligii Națiunilor ne facilita niște avantaje, dar ajungeam tot acolo în Germania, la European. Dacă noi ne vom califica la European, mai contează ce s-a întâmplat? O să-mi spui că am retrogradat în urnă. Și la ce ne ajută urna respectivă?

Avem echipe cu mai multă tradiție, Turcia, până și Grecia, care e campioană europeană, care au fost în urne inferioare. Ne ducem mai jos, dar, dacă echipa națională se va consolida, va fi definită, cu siguranță că după o campanie de Liga Națiunilor va urca din nou o urnă. Efectele nu sunt atât de negative”, a spus Edi Iordănescu, pentru fanatik.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:59 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre e rezervă la oaspeţi. Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! 19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj 19:31 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul 19:17 VIDEOParma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B! 19:09 FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4! 19:00 VIDEOWest Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc 18:57 U Cluj – Petrolul LIVE SCORE (21:30). „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Echipele probabile Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari - Oțelul 1-1
Liga 1 • 19:42
„Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj
U Cluj - Petrolul LIVE SCORE
Liga 1 • 18:57
U Cluj – Petrolul LIVE SCORE (21:30). „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Echipele probabile
Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul
Liga 1 • 7 apr., 19:42
Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul! Începe revoluția la echipa din Ploiești, după 0-4 cu Voluntari
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă!
Liga 1 • 6 apr., 20:23
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă! Mesaj ferm despre Petrolul în lupta pentru rămânerea în Liga 1
Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul - Voluntari 0-4
Liga 1 • 6 apr., 19:59
„Am fost umiliți!” Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul – Voluntari 0-4