Închide meniul

Giedrius Arlauskis, aproape să semneze cu UTA, după despărțirea de Universitatea Craiova

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2023, 19:41

Giedrius Arlauskis, aproape să semneze cu UTA, după despărțirea de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

Giedrius Arlauskis, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Giedrius Arlauskis este aproape să semneze cu UTA după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova. Portarul lituanian ar putea rămâne în Liga 1 după plecarea de la clubul finanțat de Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform specialarad.ro, UTA vrea să aducă un portar pe ultima sută de metri a perioadei de mercato, iar Giedrius Arlauskis ar fi ținta principală. Conducerea arădenilor s-ar afla în discuții cu goalkeeper-ul lituanian.

Giedrius Arlauskis, aproape să semneze cu UTA

Inițial, UTA a considerat exagerate pretențiile lui Arlauskis, dar sursa citată notează că cele două părți sunt aproape să ajungă la un numitor comun. Portarul ar putea semna în 24 de ore, noteaza sursa de mai sus.

Universitatea Craiova a anunțat pe 9 februarie plecarea lui Arlauskis. Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, a declarat că despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă. Lituanianul nu a avut pretenții financiare la reziliere.

35 de ani are Giedrius Arlauskis. Este cotat la 500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Arlauskis are șapte titluri de campion în România.

Reclamă

Giedrius Arlauskis, gafă uriașă în Farul – Universitatea Craiova 2-1

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova 2-1, ultimul său meci pentru olteni. În minutul 32, portarul a intrat în Mihai Popescu, deşi avea mingea în braţe.

Deşi la prima vedere a părut că lituanianul a fost faultat, pe reluări s-a observat faptul că Arlauskis a fost cel care a intrat în fundaşul celor de la Farul.

Arbitrul Andrei Chivulete a mers să se uite la imagini pentru a vedea că Arlauskis a fost cel care l-a călcat, de fapt, pe Mihai Popescu. Farul a primit penalty, iar Larie l-a transformat fără probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Giedrius Arlauskis, criză de nervi după Botoșani – Universitatea Craiova 1-0

Giedrius Arlauskis a mai fost protagonistul unui episod controversat şi la ultima deplasarea cu Universitatea Craiova în Liga 1.  A avut o criză de nervi la finalul meciului Botoșani – Universitatea Craiova 1-0.

După fluierul final al arbitrului Radu Petrescu, s-a format un meleu între jucătorii celor două formații, iar Arlauskis a fost cel mai nervos dintre toți.

Arlauskis a făcut mai multe gesturi nervoase și s-a răstit la toată lumea. Portarul oltenilor a lovit cu pumnul în peretele tunelului dinspre vestiare. Radu Petrescu a sancționat oameni din ambele tabere. Alexandru Crețu a văzut cartonașul galben și, prin urmare, va fi suspendat în următorul meci. De asemenea, o persoană din staff-ul lui Botoșani a văzut roșu.

Conflictul s-a încheiat după minute bune în care jucătorii au rămas pe teren după fluierul final.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și