Închide meniul

Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 18:12

Reclamă
Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali

Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul

Giedrius Arlauskis / Hepta

Giedrius Arlauskis a transmis un mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul. Portarul care a fost campion cu roș-albaștrii în anul 2015 nu l-a uitat nici pe Gigi Becali!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Elias Charalambous a învins-o pe Farul cu scorul de 2-1 și a câștigat, matematic, titlul în Liga 1. Acest succes vine după o pauză de 9 ani pentru echipa lui Gigi Becali.

Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul

După succesul din campionat, Giedrius Arlauskis a ținut să transmită un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta l-a „poreclit” pe Gigi Becali și a scris:

„Felicitări Gigioane!!!”, a notat fostul internațional lituanian, pe Instagram.

De asemenea, pe lângă mesaj, Arlauskis a postat și o fotografie cu Gigi Becali, în timp ce sărbătorea titlul câștigat în anul 2015.

Reclamă
Mesajul transmis de Arlauskis / Instagram

Giedrius Arlauskis este unul dintre cei mai de succes jucători străini care au fost legitimați în țara noastră. În România a cucerit de 7 ori titlul (5 titluri cu CFR Cluj și câte unul cu Unirea Urziceni și FCSB).

Arlauskis a ajuns la FCSB în anul 2014, din postura de jucător liber de contract. A adunat 40 de partide în tricoul actualei campioane din Liga 1, în perioada iulie 2014 – iulie 2015.

În cariera sa a jucat pentru: Matis, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol, CFR Cluj, Al-Shabab și Universitatea Craiova. S-a retras din fotbal în luna februarie a anului 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul

S-a aflat cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul. Florin Vulturar a fost cel care l-a felicitat pe patronul roş-albaştrilor la 12 noaptea, şi a făcut un anunţ despre transferul lui Florinel Coman.

FCSB a câştigat matematic titlul, după o pauză de nouă ani, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Roş-albaştrii se pot despărţi de mai mulţi jucători importanţi, după acest succes.

Florin Vulturar, impresarul care colaborează cu Gigi Becali, a dezvăluit că nu a stat pe gânduri şi l-a sunat pe acesta la miezul nopţii, după victoria roş-albaştrilor cu Farul.

Impresarul a oferit detalii despre situaţia lui Florinel Coman. Vulturar a transmis că în proporţie de 99%, „Mbappe” va pleca de la FCSB, în vară, după Campionatul European.

„Am vorbit pe la ora 12 noaptea, chiar la 12:00. Am discutat mai multe, era bucuros. Are o stare bună, aștepta de atâta timp și până la urmă este bucuria lui, o merită pe deplin. Au fost și niște discuții mai personale între noi.

Florinel Coman, Olaru și Șut cu siguranță vor merge la EURO și Târnovanu ar putea să ajungă. Pot să ajute mult, sunt campioni și când mergi să te bați cu ăia mari trebuie să mergi cu niște jucători care au câștigat un campionat, care au avut un an bun.

Zic că 99% este gata Coman, până la urmă pleacă când au oferte. Toată lumea își dorește să plece la un alt nivel. În momentul de față îi poate vinde bine de tot FCSB, anul acesta este extraordinar pentru jucătorii de la FCSB”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului Vezi toate știrile
Citește și