Închide meniul

„Gigi Becali a profitat de situația de la CFR!” Mihai Stoica, toate detaliile despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 3 septembrie 2024, 22:45

Reclamă
„Gigi Becali a profitat de situația de la CFR! Mihai Stoica, toate detaliile despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB!

Mihai Stoica, dezvăluiri despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB!

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB! Oficialul campioanei nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a achiziționat pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj în schimbul sumei de 2,2 milioane de euro. Acum, președintele consiliului de administrație de la FCSB a dezvăluit modul prin care acest transfer a fost posibil.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB!

„MM” a spus că Gigi Becali a profitat de situația de la CFR Cluj și că transferul a fost posibil pentru că ardelenii au ratat calificarea în Conference League.

Totodată, Mihai Stoica a spus că îl apreciază pe Daniel Bîrligea, chiar dacă acesta nu va juca, la FCSB, în același sistem ca la CFR Cluj.

„Gigi a profitat de situația de la CFR. Ei au un lot foarte mare, nu au luat în calcul că nu vor juca în Conference League. Sunt costuri foarte mari. Trebuie respectate regulamentele, sunt monitorizați de UEFA.

Reclamă
Reclamă

Pot să nu mai joci în Europa! Noi vorbim de CFR în general, există multe cluburi monitorizate.

Eu i-am spus că îmi place foarte mult de Bîrligea, dar noi jucăm altceva față de ce joacă CFR. Totuși, nu poți să îi găsești defecte. Mi-a zis că putem să îl luăm, pe 2 milioane.

Eu nu l-am văzut vreodată să nu aibă chef. Am văzut mulți alții”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Daniel Bîrligea, prezentat oficial la FCSB

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB. Atacantul a semnat cu campioana, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la CFR Cluj o „avere”.

Nu mai puţin de două milioane de euro a plătit FCSB în schimbul lui Daniel Bîrligea. CFR Cluj a păstrat şi un procent de 15% dintr-un viitor transfer al atacantului.

Daniel Bîrligea a fost prezent şi la conferinţa de presă susţinută de Gigi Becali astăzi, la Palat. Atacantul va purta tricoul cu numărul nouă la formaţia campioană, tricou rămas liber după plecarea lui Andrea Compagno.

Bîrligea nu a fost convocat de Mircea Lucescu la naţională, astfel că se va alătura lotului condus de Elias Charalambous, în această săptămână.

„Bine ai venit, Daniel Bîrligea!

FCSB anunță transferul lui Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj. Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat astăzi contractul și a fost prezentat oficial într-o conferință de presă.

Daniel va purta tricoul cu numărul 9 și se va alătura joi lotului condus de Elias Charalambous.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a notat FCSB, pe paginile oficiale de socializare.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, ironie supremă pentru Dan Şucu: „Are două înfrângeri!” Mesaj ferm după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB

22:20

„Un zgomot pe care nu ni-l dorim!” Roger Federer, reacţie fermă în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner

22:05

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare: „Mai bine să strângi frunze!”

21:57

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Anunţul lui Gigi Becali: „Nu vreau să mă bată Şucu din cauza lui!”

21:31

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! A învins-o pe Paola Badosa, în 2 seturi

21:27

„Tricolorii”, în formulă completă înaintea meciului cu Kosovo! Ce jucători s-au pregătit separat la ultimul antrenament

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 3 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024
Citește și