Închide meniul

Gigi Becali a ales între Elias Charalambous şi Marius Şumudică: „E mai bun decât Mourinho!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2023, 17:12

Gigi Becali a ales între Elias Charalambous şi Marius Şumudică: „E mai bun decât Mourinho!

Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu la Palat / Profimediaimages

Gigi Becali a ales între Elias Charalambous şi Marius Şumudică şi a spus cine va fi antrenorul FCSB-ului în următoarele meciuri. Patronul roş-albaştrilor a reacţionat după ce Adrian Mititelu a declarat că Şumudică este în negocieri pentru a o prelua pe vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu am vorbit cu Gigi Becali, nu știu cât îi dă lui Șumudică. Dacă FCSB îl dorește, e un adversar redutabil, nu cred că putem concura cu ei„, a declarat finanţatorul lui FC U Craiova 1948, care îl vede pe Marius Şumudică înlocuitorul perfect pentru Nicolae Dică.

Gigi Becali a ales între Elias Charalambous şi Marius Şumudică

Latifundiarul din Pipera a avut o primă reacţie şi a ţinut să înlăture toate zvonurile. Becali a avut o declaraţie surprinzătoare şi a explicat de ce nu va renunţa la cipriotul Charalambous. „E mai bun decât Mourinho”, a spus Becali.

Eu am antrenor, nu are rost să vorbim de Șumudică. Mă știi pe mine că sunt om nedrept? Păi dacă are omul 15 puncte din 15 posibile și 5 victorii în 5 meciuri jucate. Și joacă echipa ca Barcelona, nu mai am cu cine să joc în România. Și cer din Danemarca echipe. Astea sunt tâmpenii, ce să caute Șumudică?

Păi e mai bun Șumudică decât Charalambous? Eu zic că nu e mai bun. Eu nu glumesc. Din moment ce omul are 5 din 5, zic că cel mai bun e Charalambous. E mai bun decât Mourinho, pentru mine. Pe rezultate, pe puncte așa e. Păi și atunci ce vrei altceva? Dar nu doar pe rezultate ci și pe jocul echipei”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

FCSB are maximum de puncte şi este pe primul loc în Liga 1, după victoria cu Poli Iaşi, scor 2-1. Roş-albaştrii au fost însă eliminaţi de Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Marius Şumudică este liber de contract, dar a afirmat că nu ia în calcul să semneze cu o echipă din România.

În acest moment nu mă interesează nicio ofertă din România, repet, nu mai antrenez în Liga 1. Să fie clar, mă concentrez doar pe Turcia sau pe campionatele din Golf”, a spus Marius Șumudică, potrivit iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu l-a dat de gol pe Gigi Becali şi a anunţat că Marius Şumudică negociază cu FCSB

Adrian Mititelu a mărturisit că încearcă să dea lovitura şi să-l convingă pe Marius Şumudică să vină în Bănie. Acesta a dezvăluit că antrenorul român mai are alte patru oferte din Liga 1, una dintre ele chiar de la FCSB.

Mititelu a dezvăluit că „Şumi” este curtat de către Gigi Becali, declarând că nu se poate lupta cu eventuala ofertă pe care i-ar face-o FCSB antrenorului român.

Încercăm cu Șumudică, dar vezi că șansele sunt minime. În primul rând, știu că mai are 4 propuneri din Liga 1. Printre cele mai importante, cea de la FCSB. Șansele noastre sunt minime, noi nu putem concura cu FCSB în materie de contract.

Dacă FCSB îl dorește, e un adversar redutabil, nu cred că putem concura cu ei. Dică e un om deosebit, am avut o relație foarte bună cu el. Am luat atâtea goluri, efectiv am simțit că… Nu prezentul m-a speriat. Am simțit eu că nu e de viitor ce se întâmplă.

Eu spun ce știu. Nu vorbesc din auzite. Spun ce știu. Cu Becali nu am vorbit, dar din zona lui Șumudică știu chestia asta (n.r. – că l-a ofertat Becali). Eu nu am vorbit cu Gigi Becali, nu știu cât îi dă lui Șumudică. Dar dacă e căutat din mai multe locuri, înseamnă că e greu de luat. Aștept azi-mâine să văd ce se întâmplă cu Șumudică. Vreau să am antrenor până vineri, cu cât trece mai mult timp, cu atât mai rău e”, a declarat Adrian Mititelu, conform playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și