Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB! Răspunsul pe care l-a dat

Bogdan Stănescu Publicat: 13 octombrie 2023, 12:06

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB! Răspunsul pe care l-a dat

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB! Patronul roş-albaştrilor vrea să obţină şi mai mult şi a cerut 8 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit că jucătorul pentru care i s-au oferit 6 milioane de euro de la o echipă din Europa este Darius Olaru.

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB!

Eu vorbesc tot timpul de bani, că banul arată valoarea. Care e mai valoros e mai scump. Acum 3 zile am avut 6 milioane pe Olaru şi am zis că vreau 8. Spune-mi unul care face 6 milioane din echipa pe care a folosit-o el. În afară de Man, Stanciu. Stanciu e numărul 1 al echipei.

Am avut ofertă de 6 milioane pe Olaru din Europa. Nu pot să zic că nu vor să se afle”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Patronul FCSB e foarte supărat pe Edi Iordănescu fiindcă nu l-a introdus titular pe Florinel Coman şi a zis că nici nu mai ţine cu echipa naţională.

Reclamă

„Îi zic lui Edi doar atât: Dumnezeu face dreptatea”

Nu mai vreau să îmi fac păcate, să vorbesc de Edi, doar atât îi zic: Dumnezeu face dreptatea. Să nu-l bagi pe Coman înseamnă că ai ceva împotriva mea. A rămas cu resentimente de când ne-am despărţit şi de când m-am mai luat de el, cu echipa naţională.

Eram pe cai mari. Dacă băteam aseară eram calificaţi. A zis că e pe cai mari şi că îşi permite să facă, că e şmecher, dar i-a dat Dumnezeu o palmă şi a făcut dreptatea.

Dacă fac fotbal şi bag zeci de milioane şi nu îmi bagă niciun jucător, mă batjocoreşte, cum să mai ţin cu echipa aia?”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după Belarus – România 0-0: „A făcut o ciulama de echipă! Cum să nu joci cu Coman!”

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce România a remizat cu Belarus, scor 0-0. Fostul antrenor al lui Dinamo a lansat un atac devastator la adresa selecţionerului, criticându-l după rezultatul înregistrat de echipa naţională, în duelul de la Budapesta.

Belarus – România 0-0 s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au ratat numeroase ocazii pe parcursul meciului, şi calculele calificării la EURO 2024 se complică, cu trei etape înainte de final.

„O echipă de multe ori este un conglomerat de calităţi. Dar a reuşit o ciulama de echipă, asta am văzut la echipa naţională. Te pune pe gânduri, din toate punctele de vedere.

Eu cred că ne vom califica, a început să războiul, Israelul are meciuri, unii sunt pe front. În seria pe care o avem, greşelile flagrante de exprimare…e parcă prinţul nefericit al Danemarcei, aşteaptă să vină tatăl lui. Se potrivesc expresiile româneşti, „Prost să fii, noroc să ai”. Avem jucători totuşi, joacă domnule cu Mihăilă şi Moruţan, au demonstrat.

(N.r. Florinel Coman nu a jucat) Inadmisibil! S-a făcut discuţia că ar fi o influenţă. Dar n-are nicio treabă. E vorba de cunoaşterea fotbalului de către actualul selecţioner, unde a antrenat el! A luat titlul la CFR Cluj cu Varga, Balaj. Florinel Coman e cel mai în formă atacant din campionatul nostru. Trebuie s joci cu jucători de bandă şi cu un atacant. Nu se poate să nu joci cu Coman şi să joci cu Drăguş Pe Drăguş îl vezi pe nişte casete, pe Coman îl vezi, e cel mai bun din campionatul nostru”, a declarat Cornel Dinu, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și