Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne la FCSB: „A fost o negociere, dar nu au dat cât trebuie”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2023, 10:23

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne la FCSB: „A fost o negociere, dar nu au dat cât trebuie

Gigi Becali, criză de nervi din cauza lui Deian Sorescu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că a fost o negociere pentru vânzarea atacantului italian, însă totul a picat pentru că nu a obţinut suma dorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă va rămâne Andrea Compagno, Gigi Becali tot vrea să mai aducă un atacant la echipă pentru a avea o soluţie de rezervă în sezonul viitor.

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne la FCSB

„Îl avem pe Compagno, dar să avem și dublură. (n.r. Compagno rămâne?) Păi, da! A fost o treabă, o negociere, dar nu (n.r. a ieșit transferul). (n.r. Nu au dat cât trebuie?) Da, nu au dat”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita. Patronul de la FCSB voia să-l transfere pe atacant la formaţia roş-albastră, însă pretenţiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că transferul acestuia a picat, însă a pus ochii pe un alt vârf din Liga 1.

Gigi Becali s-a reorientat, după ce a ratat transferul lui Arnold Garita. Patronul de la FCSB a confirmat interesul pentru Mamadou Thiam, atacantul celor de la U Cluj.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că are o altă ţintă în prezent, după ce şi-a luat gândul de la Garita. Mamadou Thiam, de la U Cluj, este atacantul dorit de Becali la FCSB, şi negociază deja cu „şepcile roşii”, fie pentru un transfer definitiv, fie pentru un împrumut al senegalezului.

Pe de altă parte, Becali a dat de înţeles că Andrea Compagno va rămâne la trupa roş-albastră, după ce se zvonise că este de vânzare în această perioadă de mercato.

„Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Ne interesează un alt jucător din România acum, de la o echipă mai de jos în clasament, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, fiind transferat din Belgia, de la Oostende, liber de contract. Vârful senegalez de 28 de ani a bifat 33 de meciuri pentru „şepcile roşii”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere o pasă decisivă.

Recomandări
  • Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne la FCSB
  • Becali a negociat vânzarea lui Compagno

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și