Închide meniul

Gigi Becali a anunțat că Băluță, Djokovic și Ngezana vor intra titulari la FCSB: ”Nu mai las echipa așa”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 iunie 2023, 8:31

Gigi Becali a anunțat că Băluță, Djokovic și Ngezana vor intra titulari la FCSB: ”Nu mai las echipa așa”

Gigi Becali s-a descătuşat după înfrângerea FCSB-ului

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a anunțat că Băluță, Djokovic și Ngezana vor intra titulari la FCSB. Primele trei transferuri făcute de roș-albaștri vor avea prioritate. Mai mult, Gigi mai promite un fundaș central și încă un atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mai trebuie să luăm un fundaș. Și un atacant. Dar acolo pot juca și Miculescu, și Coman, și Malcom Edjouma. Dacă se întâmplă ceva cu Compagno, poate fi înlocuit. Nu avem stres. Ne trebuie un fundaș, dar vreau și un atacant. Dar nu sunt în niciun fel de grabă.

Gigi Becali a anunțat că Băluță, Djokovic și Ngezana vor intra titulari la FCSB

Oricum, Dawa nu e un fundaș central de aruncat. El greșește, dar are forță și viteză. Dacă își reglează puțin comportamentul și mișcările, tot am încredere în el.

Noi am dat 7 jucători care nu jucau și am luat până acum 3. Și vor fi titulari. Am întărit echipa cu trei titulari. Crește talia echipei. Vom avea Dawa, Edjouma, Djokovic și Ngezana. Avem patru jucători care să dea cu capul la centrări. Nu mai las echipa așa”, a spus Becali, citat de gsp.ro.

Marius Șumudică, după ce Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic

Marius Șumudică l-a lăudat pe Damjan Djokovic. Fostul mijlocaș de la CFR Cluj s-a înțeles cu Gigi Becali și va evolua la FCSB. Jucătorul a fost pregătit, în sezonul trecut, de Marius Șumudică, care este de părere că fotbalistul o va ajuta foarte mult pe vicecampioana României.

Reclamă

„Este o achiziție foarte bună din punctul meu de vedere. În ultimul an a jucat peste 90% din jocuri. Este un lider de vestiar, un jucător profesionist. Se pregătește foarte bine, nici nu există accidentări.

Nu mi s-au solicitat informații. A făcut toate antrenamentele 100%, se pregătește 100%. E un lider care știe cum să vorbească, depinde și de sistemul pe care îl va juca FCSB. L-am folosit în 4-3-3 ca și optar, dar și în 4-2-3-1 ca și închizător. Este agresiv, dă la poartă bine, construiește bine.

Din punctul meu de vedere este mai bun, față de cum era la CFR Cluj. A crescut foarte mult în valoare, a jucat în campionate puternice, a jucat în Turcia și la Al-Raed. El nu a mai așteptat, i s-a terminat contractul în Arabia Saudită. Știam că are mai multe oferte. Este totuși o achiziție foarte bună, nu știu cum a reușit să îl convingă.

Reclamă 4 / 0/3

La Raed câștiga în jur de 1 milion de dolari pe sezon, plus bonusuri foarte mari. Nu a mai rămas în Arabia pentru că primele 7 echipe stabile din punct de vedere al conducerii aduc doar nume mari”, a spus Șumudică, pentru digisport.ro.

Fostul mijlocaș de la CFR Cluj s-a înțeles cu vicecampioana României și a semnat din postura de jucător liber de contract. Înainte de a se înțelege cu oficialii de la FCSB, Djokovic a fost legitimat la Al-Raed, echipa din Arabia Saudită care este antrenată de Marius Șumudică. În sezonul trecut, Djokovic a fost utilizat de către tehnicianul român în 30 de partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și