Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că îi prelungeşte contractul unui titular de la FCSB: „Cum să plece liber?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 noiembrie 2023, 21:52

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că îi prelungeşte contractul unui titular de la FCSB: „Cum să plece liber?

Gigi Becali a anunţat că îi prelungeşte contractul unui titular

Florinel Coman, Octavian Popescu şi Dawa, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Gigi Becali a anunţat că îi prelungeşte contractul unui titular. Este vorba de Joyskim Dawa, jucător căruia îi expiră contractul vara viitoare. Becali nici nu se gândeşte că ar putea să îl piardă gratis pe Dawa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa este unul dintre jucătorii în care Gigi Becali are încredere. Mai mult, patronul de la FCSB e convins că poate lua milioane de euro pe fundaşul 27 de ani. Becali a plătit  a plătit 350.000 de euro pentru a-l aduce de la FC Botoşani.

Gigi Becali a anunţat că îi prelungeşte contractul unui titular

Dawa e un jucător important, e jucător de 3 milioane. Cum să plece acum Dawa? Avem o opțiune în vară, depinde de noi să-i prelungim contractul. Cred că se prelungește pe 3 ani. Și se va prelungi. Că eu așa fac contracte, 1 an + 2 ani, 2 ani + 3 ani, 1 + 4 ani, ca să testez jucătorii. Dawa nu face parte din categoria fotbaliștilor de care vreau să scap„, a spus Gigi Becali la gsp.ro.

Cât de mult l-a afectat pe Joyskim Dawa scandalul de rasism

Dawa a avut o reacţie dură când a fost întrebat despre cei care i-au trimis mesaje rariste. Unul dintre aceştia a fost Robert Stănci, un fotbalist activ din eșaloanele inferioare ale fotbalului românesc.

Persoanele, fanii de aici sunt OK. Unii oameni sunt proști, îmi pare rău pentru limbajul meu. Dar cei mai mulți sunt în regulă. Sunt buni cu mine pe teren și în afara terenului. Nu am probleme, România e o țară frumoasă, la fel și Bucureștiul. Totul e grozav„, a declarat Dawa la gsp.ro.

Reclamă

Joyskim Dawa nu ţine cont de criticile lui Gigi Becali şi evită să mai citească ce declară patronul vicecampioanei României.

Criticile mă fac mai puternic. În primul rând, la TV nu mă uit, pentru că nu înțeleg limba română. Când am venit prima dată, obișnuiam să urmăresc știrile, dar acum m-am oprit și, chiar dacă sunt lucruri bune sau negative, nu mă afectează. Unii oameni te plac, alții te urăsc. Face parte din fotbal„, a mai spus fundaşul central al FCSB-ului.

Dawa are o cotă de piaţă de 750.000 de euro. În acest sezon a jucat în 20 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile, şi a înscris 2 goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:37 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și