Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a anunţat că nu mai face niciun transfer la FCSB: „Nu mă mai interesează. S-a închis, gata!”

Reclamă

Publicat: 5 septembrie 2022, 19:57

Gigi Becali a anunţat că nu mai face niciun transfer la FCSB: „Nu mă mai interesează. S-a închis, gata!

Gigi Becali a anunţat că nu mai face transferuri la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gigi Becali a anunţat că nu mai face niciun transfer la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că nu va mai face niciun transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perioada de transferuri în România se încheie la miezul nopţii. Iar Gigi Becali a spus că nu va mai face niciun transfer, deşi s-a speculat că ar mai veni un fundaş.

Gigi Becali a anunţat că nu mai face niciun transfer la FCSB

Nu, tată. Nu mă mai interesează să fac transferuri. S-a închis, gata!„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro. FCSB a făcut numai puţin de 11 transferuri în această vară.

Andrea Compagno a fost cel de-al 10-lea transfer realizat de FCSB în această vară, după David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani). Ultimul a şi plecat de la FCSB. după ce i-a ieşit din graţii patronului de la FCSB.

Jucătorul de la FCSB care şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali pentru a nu fi dat afară

Situaţie incredibilă la vicecampioana României. Un fotbalist a fost aproape să rămână fără contract, dar s-a întâmplat o situaţie unică în Liga 1. Florin Achim este jucătorul de la FCSB care şi-a trimis duhovnicul la Gigi Becali pentru a nu fi dat afară.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a fost convins de un „trimis al Domnului” pentru a nu renunţa la fundaşul de 29 de ani, care a evoluat numai câteva secunde în tricoul roş-albastru, după ce a fost transferat de la Academica Clinceni.

Să vă spun sincer ce s-a întâmplat cu Florin Achim. A intervenit duhovnicul lui. O să râdeţi, dar aşa fac eu. El are un duhovnic pe care eu îl iubesc mult, îl cheamă Imeu de la Mănăstirea… am un lapsus. A intervenit, mi-a spus că este ucenicul meu. Trebuia să plece şi am zis, stai de ce să plece. Am meciuri din 3 în 3 zile. L-am luat de un an şi nu l-am văzut. I-am spus lui Dică că vreau să-l văd, i-am dat salarii un an şi jumătate. De unde ştiu că Achim nu e bun?

Dacă erau Boboc sau Pantea extraordinari, atunci nu avea cum. Pe stânga nu avea cum că e Radunovic. Pentru ce să nu îl ţin eu pe băiat, dacă îi dau atâţia bani pe lună„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Achim a semnat un nou contract cu FCSB. Fundaşul dreapta adus iarna trecută de Gigi Becali la FCSB, pentru a-i face concurenţă lui Vali Creţu, a primit o veste nesperată.

Florin Achim (31 de ani) se resemnase cu gândul că Gigi Becali va renunţa la el. Achim a jucat doar în meciul fără miză cu CFR Cluj, când a intrat în minutul 90+2 în locul lui Ovidiu Popescu. Singura „realizare” a fost că a bătut un aut.

Chiar şi în acest context, Gigi Becali a luat o decizie incredibilă. A decis să îi prelungească înţelegerea cu încă un an. Florin Achim a avut şi probleme medicale în acest sezon, lucru ce l-a împiedicat să joace mai mult.

L-am luat pe Achim ca să nu mai primim niciun autogol. Să vadă Creţu cum e presiunea de pe bancă. Pe Haruţ l-am dat ca să pot să îl iau pe Edjooma. Eu îi spun Boodjema. Poate juca şi Ovidiu Popescu fundaş dreapta ca să nu luăm autogol. Şi azi am fost aproape să luăm autogol de la Creţu„, a anunţat Gigi Becali în momentul în care l-a adus pe Achim de la Clinceni.

În iarnă, în momentul în care a fost transferat de FCSB, Florin Achim a fost ironizat de fanii FCSB. Aceştia au luat cu asalt reţelele de socializare şi l-au ironizat pe jucătorul adus să îl scoată pe Vali Creţu din echipă.

Peste o lună: ‘Multumim, Florin Achim!‘”, „Ăsta are kilometrajul dat peste cap„, „Este zugrav, că fotbalist nu pare„, „Când îl dă afară?!” sau „Seamănă mai mult a ospătar” au fost câteva dintre ironiile fanilor din momentul în care Achim a fost prezentat oficial.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și