Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB: „Eu nu-mi bat joc de nimeni. Respect contractele”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 octombrie 2022, 11:29

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB: „Eu nu-mi bat joc de nimeni. Respect contractele

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB. Chiar dacă vor să rămână la club până la finalul contractelor, Rachid Bouhenna, Marco Dulca şi Bogdan Rusu nu vor mai juca în echipa lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bouhenna, Dulca și Rusu vor pleca sau vor rămâne, dar nu vor mai fi în lot. Eu nu-mi bat joc de nimeni. Respect contractele. Dacă vor să rămână, pot să o facă dar nu vor mai juca.

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB

Oaidă este folositor echipei. Când vrei mai multă siguranță trebuie să joci cu el, e agresiv, deposedează, nu e extraordinar, dar este folositor.

Omrani are el calitate, dar până dă el mingea, trece baba cu colacii. El juca altceva la CFR, ținea mingea, dădea pasa când trebuie”, a spus Becali, la Pro Arena.

Bouhenna e cotat la 400.000 de euro, Dulca e evaluat la 900.000 de euro, în timp ce Rusu e cotat la 500.000 de euro.

Reclamă

Gigi Becali a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni

Gigi Becali a oferit prima reacţie după FCSB – UTA, scor 2-1, în etapa a 14-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni, chiar înaintea meciului de pe Arena Naţională.

Latifundiarul din Pipera a avut un mesaj uluitor pentru Octavian Popescu, „perla” pe care cerea 50 de milioane de euro. Atacantul de 19 ani a fost rezervă şi cu UTA. A intrat numai 12 minute, în locul lui Florinel Coman.

„Am fost la echipă, am zis că nu vorbesc de trecut, mă interesează viitorul și viitorul înseamnă să avem posesie, să câștigăm meciurile și puncte. La fiecare în parte, de fapt i-am lăudat pe majoritatea, am zis că nu mai vreau să jignesc, să supăr oameni, dar „unii dintre voi nu veți mai face parte din lot, eu respect contractele”. De Tamm și Dawa sunt mulțumit, am vorbit cu fiecare în parte, nu sunt ei acum Sergio Ramos, dar ce pot face fundașii centrali când ajunge mereu mingea la ei. Lui Olaru i-am zis că nu am ce să îi spun, că își dă viața pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Tavi i-am zis: nu mai ești fotbalist, dar nu știu ce se întâmplă, nu mai ești ăla care ai fost. Lui Coman i-am zis că și-a revenit, trebuie să devină din ce în ce mai bun, să fie ăla care a fost. Mă interesează posesia, nu aveți posesia„, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și