Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că vrea să aducă la FCSB o nouă „perlă”: „E mai tânăr decât Miculescu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2022, 13:33

Gigi Becali a anunţat că vrea să aducă la FCSB o nouă „perlă: „E mai tânăr decât Miculescu!

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

  • Gigi Becali vrea un nou transfer
  • Cine ar fi jucătorii vizaţi

Gigi Becali a anunţat că vrea să aducă la FCSB o nouă „perlă”. Becali i-a făcut şi un mic protret jucătorului pe care vrea să îl aducă la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea un nou jucător pe care să îl vândă cu multe milioane de euro. Noul star de la FCSB pe care îl visează Gigi Becali este mai tânăr decât Miculescu, jucător pentru care Gigi Becali a plătit 1.700.000 de euro.

Gigi Becali a anunţat că vrea să aducă la FCSB o nouă „perlă”

O să mai cumpăr încă unul, mai tânăr (n.r.- decât David Miculescu). O să vedeți! L-am văzut când a debutat, acum un an-doi. De atunci mi-a plăcut! Doi-trei jucători vreau să mai iau”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Conform digisport.ro, jucătorii care se încadrează în descrierea lui Gigi Becali sunt Eduard Radaslavescu (18 ani) și Constantin Grameni (19 ani).

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB, după partida cu Dunajska Streda

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB, după victoria cu Dunajska Streda, scor 1-0. Joyskim Dawa a intrat în graţiile patronului roş-albaştrilor, după evoluţiile din startul sezonului. Totodată, Becali a avut declaraţii şi în privinţa lui Florinel Coman, care este suspect de o accidentare gravă.

Reclamă

FCSB a învins-o pe Dunajska Streda cu 1-0. Golul victoriei a fost înscris de fundaşul central Joonas Tamm, din centrarea perfectă a lui Risto Radunovic. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Gigi Becali este încântat de evoluţiile fundaşilor centrali de la FCSB. Joyskim Dawa este preferatul patronului roş-albaştrilor, alături de Joonas Tamm formând un cuplu greu de trecut. Latifundiarul din Pipera îi compară pe cei doi cu Sorin Ghionea şi Dorin Goian, stopperii care au evoluat la echipă în perioada 2004-2009.

„Tamm a fost pentru mine o mare bucurie. Presa îl critică pe Dawa, dar eu îl văd un fundaş mare. Nu ai cum să treci de el, când eşti pe partea lui nu ai cum să treci.
Acum avem un cuplu de fundaşi cum nu am mai avut de la Goian şi Ghionea. Eu îl văd jucătorul principal al echipei, de acolo nu treci”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a fost adus în această vară de la Botoşani. Ulterior, a fost transferat şi Joonas Tamm, care ultima dată a evoluat pentru FC Flora, din Estonia.

Totodată, Gigi Becali a avut declaraţii şi în privinţa situaţiei lui Florinel Coman. Patronul de la FCSB nu are veşti concrete despre starea căpitanului roş-albaştrilor.

„Am înţeles că nu ştiu ce înţepătura a simţit. Nu ştiu ce e, a zis că a simţit o înţepătură”, a mai declarat Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman fost schimbat la pauza meciului Dunajska Streda – FCSB 0-1

Mihai Stoica a mărturisit, într-o postare pe contul oficial de Facebook, că Florinel Coman este suspect de o accidentare gravă, motiv pentru care a fost schimbat de Nicolae Dică, după 45 de minute.

”Nu vreau să-i jignesc pe cei care ne jignesc, poate doar să le dau ceva sugestii referitoare la meseriile pe care ar trebui să le îmbrățișeze. Vreau să-i și informez că Florinel Coman e suspect de ruptură musculară”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, pe Facebook.

Florinel Coman riscă să stea departe de teren până la câteva luni, în funcţie de gravitatea accidentării, dacă se va confirma ceea ce a declarat MM Stoica.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!