Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă la FCSB dacă pierde titlul! Patronul lui FCSB a băgat frica în jucători: „La revedere!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2022, 8:01

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă la FCSB dacă pierde titlul! Patronul lui FCSB a băgat frica în jucători: „La revedere!

Gigi Becali, bacşiş uriaş pentru un tânăr

Gigi Becali, reacţie nervoasă după FC Voluntari - FCSB 2-2 / Profimedia

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă la FCSB dacă pierde titlul. Patronul roş-albaştrilor e pregătit să ia decizii drastice în această vară, în cazul în care CFR Cluj va fi din nou campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015. Latifundiarul din Pipera şi-a pierdut răbdarea şi anunţă că va reduce serios bugetul în cazul în care Universitatea Craiova nu o încurcă pe echipa antrenată de Dan Petrescu.

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă la FCSB dacă pierde titlul

Becali asigură că nu îşi va reduce pretenţiile financiare pentru transferul celor mai buni jucători ai roş-albaştrilor. Totuşi, va reduce serios cheltuielile clubului. Nu va mai aduce niciun jucător şi va apela la tinerii de la academie.

Dacă nu iau titlul, ce? Vedem ce jucători mai dăm, care îşi termină contractul, şi la revedere. Nu mai iau niciun jucător, tăieri, economii. Ce, bag banii mei la fotbal? Se taie tot! Nu contractele, le respect, numai că trebuie să fac tăieri!

Jucătorii nu… fac economie la bani. Nu îmi bat joc de marfa mea. Jucătorii rămân să câştigăm campionatul la pas la anul. Dar eu cred că iau încă de acum titlu„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul din Berceni are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1

FCSB are 53 de puncte, cu unul mai puţin decât echipa lui Dan Petrescu. Universitatea Craiova nu mai poate coborî de pe podium. Farul este pe poziţia a 4-a şi a profitat de eşecul suferit de FC Voluntari. Cu patru înfrângeri la rând, FC Argeş este pe ultima clasată din play-off.

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 53
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 32
5. Farul – 32
6. FC Argeş – 27

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase, dărâmat după FC Voluntari – FCSB 2-2

Cu 20 de goluri stagionale marcate, Tănase riscă să rateze din nou titlul. Din 2015 nu a mai câştigat FCSB titlul.

Dezamăgire. Suntem dezamăgiţi, am primit un gol pe final de meci. Păcat de munca noastră, puteam să jucăm cu trofeul pe masă, dar din păcate am luat un gol care am înţeles că a venit dintr-o poziţie de ofsaid. Nu am văzut reluarea.

Rămâne de văzut ce vor face mâine cei de la Craiova. Am avut 2-1, poate trebuia să fim şi noi puţin mai şmecheri, să tragem de timp. Asta este, când conduci cu 2-1 până în minutele de final şi iei un gol din ofsaid… ne pare rău pentru suporteri, puteam să-i facem fericiţi în acest an.

După ce am marcat golul de 2-1 nu am gestionat cum trebuie. Ei au fost motivaţi, au jucat, noi trebuia să câştigăm, nu am făcut-o, acum aşteptăm să vedem ce face CFR. Eram aproape… să te încurci în penultima etapă iar e frustrant. Dar asta este, trebuie să o luăm de la capăt. Anul viitor să nu… (Reporter: Mai ai puterea să o iei de la capăt?) Păi ce să fac? Nu ai voie să te egaleze în ultimele minute„, a declarat Florin Tănase pentru sursa citată anterior..

Echipa lui Gigi Becali s-a încurcat pe Arena Naţională

Andrei Cordea a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, dar ilfovenii au restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. Chiar dacă Florin Tănase a dus-o din nou în avantaj pe FCSB, Cristi Costin a stabilit rezultatul final, 2-2, în minutul 88.

Golul lui Cristi Costin, marcat din poziţie suspectă de ofsaid, poate decide titlul în acest sezon al Ligii 1.

Noi ne-am făcut doar treaba. Acum s-a întâmplat să marchez conbtra FCSB-ului. Cu întrebarea asta toată lumea se aştepta să pierdem. Am vrut să demonstrăm pe teren că suntem jucători cu calitate. Ne-am ambiţionat noi pe noi. În această seară am vrut să nu plecăm cu capul aplecat. Nu am văzut nicio reluare. Nici nu ştiu cine a dat în minge. Îi dau credit tuşierului”, a spus Cristi Costin, după ce a marcat golul care poate decide titlul în acest sezon al Ligii 1.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă la FCSB dacă pierde titlul
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și