Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii: „El nu o să mai fie pe bancă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 februarie 2023, 12:25

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii: „El nu o să mai fie pe bancă

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii, de la următoarele meciuri ale celor de la FCSB. Pinti va sta în lojă şi nu va mai fi pe banca roş-albaştrilor, acolo de unde va da indicaţii Leo Strizu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii a fost avertizat cu suspendarea de către preşedintele Şcolii Federale de Antrenori, Lucian Burchel. Asta după ce a dat indicaţii de pe bancă, fără să aibă licenţă Pro.

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii

„N-are de ce să-i dea (n.r. amendă lui Pintilii). El nu o să mai fie pe bancă. O să stea în lojă. Unde să-i dea? Leo Strizu e pe bancă. Cum să-l suspende și pe Leo Strizu? Cine să-i suspende? Ce, sunt procurori? Antrenamentele le face Neubert, care e problema? Nu vii tu Burchel, pleacă de aici! Du-te, cu regulamentele tale!

Care vrea să piardă banii pune antrenor. După fotbal feminin, mă obligi acum cu licența. După ce că suntem varză, praf, venim cu reguli. Du-te la UEFA, unde vezi civilizație. E carnet de Moldova, lasă-l să antreneze!

Pe ei nu-i interesează decât Becali. De șapte ani Croitoru și Poenaru antrenează. Rădoi la națională. Mie îmi place mult de Leo Strizu (n.r râde). Pintlii doar îl ajută la antrenamente. Pintilii stă în lojă. Poate mai inventează Burchel ceva. Inventează reguli care să-mi fie favorabile, nebunule! Dacă Neubert face echipa să joace, să pun pe unul care arată la tablă și echipa nu joacă?”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Nana Falemi îl critică pe Mihai Pintilii, în scandalul licenţelor

Cu puţin timp în urmă, Nana Falemi îl critica pe Mihai Pintilii, pentru că acesta nu a accesat cursurile care îi pot aduce licenţa Pro. Falemi l-a dat exemplu pe Gică Hagi, care călătorea din Turcia pentru a lua parte la lecţiile de la Federaţie.

„Nu cred că e o problemă cu şcoala. Gică Hagi era la Bursa şi venea la licenţa PRO. E Gică Hagi. Lipsea de la antrenamente şi venea să studieze pentru licenţa Pro.

Ca să îmi iau licenţa UEFA, am făcut cursuri doi ani. Din perspectiva mea, e treaba lui Pintilii ce face, dacă poate să antreneze şi are rezultate, bravo lui. E o treabă generală. Pintilii iese în evidenţă, pentru că Federaţia a ajuns la un moment zero, după care nu mai merge. Până acum, a mers.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost mulţi antrenori care au antrenat cu dispensă în Liga 1, ori aveau licenţă inferioară şi s-au înscris în timp ce antrenau în Liga 1. Dacă nu mă înşel, Contra, Olăroiu au antrenat în Liga 1, care ulterior s-au înscris la licenţă. Dacă Gigi Becali l-a angajat pe Pintilii, mă bucur pentru el. Câştigă o pâine, câştigă un ban, îşi hrăneşte familia, bravo lui!

Din perspectiva Federaţiei şi al suporterului de fotbal, dacă vrem să vedem un fotbal de calitate, nu putem să vedem situaţii de genul ăsta, pe termen lung, fotbalul înseamnă ştiinţă şi îţi trebuie studii pentru asta. Sunt multe lucruri pe care să le înveţi într-o şcoală. Un club are mai multe departamente şi tu trebuie să ştii despre ele.

Falemi: „Şcoala de Antrenori durează nişte mii de ore”

Şcoala de Antrenori durează nişte mii de ore. În Spania şi Italia, durează poate de trei ori mai mult. Ne uităm de ce englezii joacă bine, sau de ce spaniolii antrenează mereu peste tot în lume. E o chestie de educaţie, de cultură şi de şcoală. O parte de educaţie o ai din familie, restul primeşti de la şcoală.

Nu e realist. Nu-şi dă seama ce face. Nu mai merge acum. Dacă ştii că nu eşti regulamentar… E ca şi cum treci pe roşu şi te răţoieşti la poliţist. Îmi place Pintilii ca jucător. A jucat pe poziţia mea. Are o atitudine bună pe bancă. Nu l-am văzut cum antrenează”, a spus Falemi, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și