Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla de acum înainte cu Tavi Popescu, după ce a fost scos la pauză cu Petrolul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 13:12

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla de acum înainte cu Tavi Popescu, după ce a fost scos la pauză cu Petrolul

Octavian George Popescu reactioneaza in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si FCSB, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe, duminica 24 septembrie 2023.,Image: 810185376, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla de acum înainte cu Tavi Popescu. „Perla” FCSB-ului a părăsit terenul la pauză în meciul cu Petrolul, la scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali consideră că şi schimbarea lui Tavi Popescu, ce a fost înlocuit cu Miculescu, a dus la un asemenea rezultat fiindcă FCSB nu a mai controlat jocul.

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla de acum înainte cu Tavi Popescu, după ce a fost scos la pauză cu Petrolul

Eu trag niște concluzii. Băi, Tavi Popescu, chiar dacă nu e în formă, lasă-l pe jucătorul valoros în teren. O să-ți țină posesia. Dacă îl bagi pe unul nevaloros, nu face nici faza ofensivă, nici defensivă și n-ai posesia.

Am învățat și eu asta acum. Lasă jucătorul de calitate în teren! Tot pasează, driblează. Am băgat pe Ganea, pe Miculescu, pe Compagno și mingea nu mai era la noi. Niciunul dintre cei trei nu avea tehnică.

De acum încolo, așa o să fac! Mi-a zis MM că n-are cum să fie mingea la mine dacă n-am jucători valoroși în teren. Tu vrei să ții de scor, dar ei nu fac nici faza defensivă bine pentru că se ascund de joc. Și nu fac nici posesia ca să apere rezultatul. Sunt mulți care se ascund de joc, nu le dau nume, dar eu i-am văzut. O să vedeți în vară cine se ascunde și cine nu. Nu vreau să zic acum.

Reclamă

Nu-l scot pe Tavi pentru că trebuie să fie mingea la mine. Dacă îl bag pe Ganea, nu mai e mingea la mine și nici nu se apără. A jucat nu știu câte minute și n-a trecut mingea pe la el deloc. Vezi câte atingeri are și îți dai seama de el. De câte ori s-a întâlnit cu mingea? A fugit de minge. Înseamnă că n-ai valoare, ți-e frică!

Băluță s-a cerut el. Îl scoateam eu vreodată? E mereu mingea la el. De ce e mingea mereu la el? Pentru că fuge după ea. Când e la adversari se duce să o ia și apoi se demarcă. Du-te, mă, caută mingea dacă iubești mingea și ești fotbalist. Uită-te câte mingi au ajuns la Ganea! El se ascunde. Mie îmi plăcuse de el, dar la FCSB e greu de jucat”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat noi schimbări în primul 11 la FCSB, după egalul cu Petrolul: „Aşa e normal!”

Gigi Becali a anunţat noi schimbări în primul 11 de la FCSB, după egalul cu Petrolul. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat nemulţumit de evoluţia lui Ştefan Târnovanu, şi a declarat că Andrei Vlad ar putea apărea în echipa de start a vicecampioanei, de la meciul următor.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a condus-o cu 2-0 pe Petrolul, însă „lupii galbeni” au întors rezultatul. Gicu Grozav a marcat la ultima fază, din penalty.

„Stai să vedem, că poate intră Vlad de acum. Așa e normal. La primul gol, șutul nici nu e tare, e plasat. Târnovanu se uita la minge. O să văd ce zic și ceilalți. Doar acolo putea să o dea. A luat un gol pe care nu trebuia să îl ia”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că şi Ovidiu Popescu va reveni în primul 11 la FCSB. În ciuda faptului că Damjan Djokovic a deschis scorul cu Petrolul, patronul de la FCSB nu a fost impresionat de mijlocaşul croat, mărturisind că acesta va fi rezervă în următorul meci.

„Ce mă interesează pe mine că a pus mâna la ureche? E jucător, primește salariu și gata. Dacă era Ovidiu Popescu, mai era Djokovic? Normal c-o să revină Ovidiu Popescu în primul 11”, a mai spus Gigi Becali.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și