Închide meniul

Gigi Becali a anunțat echipa pentru derby-ul cu Rapid! Cine îi va lua locul lui Siyabonga Ngezana! Trei schimbări în primul 11

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 11:05

Gigi Becali a anunțat echipa pentru derby-ul cu Rapid! Cine îi va lua locul lui Siyabonga Ngezana! Trei schimbări în primul 11

Gigi Becali a anunțat echipa pentru derby-ul cu Rapid

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB-ului pentru derby-ul cu Rapid. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că Ovidiu Popescu îi va lua locul lui Siyabonga Ngezana, jucător suspendat pentru marele derby. De asemenea, și Mihai Lixandru și Darius Olaru vor reveni în primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și Rapid se vor duela în ultima etapă a sezonului regular. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB-ului pentru derby-ul cu Rapid

Gigi Becali a dezvăluit că Vlad Chiricheș nu va putea evolua în derby-ul cu Rapid, deoarece vine după o lungă perioadă în care nu a jucat. Acesta a transmis că Ovidiu Popescu va face echipă cu Joyskim Dawa, în centrul defensivei.

Patronul de la FCSB a mai anunțat alte două schimbări în primul 11 al roș-albaștrilor. Mihai Lixandru îi va lua locul lui Baba Alhassan, iar Valentin Crețu îl va înlocui pe Nana Antwi.

„Va juca Crețu, Ovidiu Popescu în locul lui Ngezana. Olaru, Șut și Lixandru. În față se știe, Coman, Băluță și cu George (n.r. Octavian Popescu). Pe Chiricheș nu pot să-l pun într-un meci cu Rapid. Să intre vreo 20 de minute într-un meci în care avem rezultat bun, și după…

Reclamă

(N.r. S-a simțit lipsa lui Olaru?) Da! E un liant, dă viteză echipei. E un fel de injector, injectează mai repede benzina. Dă tonul vitezei, joacă echipa în viteză mai mare. Îi năucim. După ce îi obosim, ne distrăm cu ei. Olaru amplifică viteza echipei, cum face Lixandru. Baba e mai bun pe atac, dar Lixandru dă viteză echipei, e mai bună echipa pe atac. Dacă e în teren, echipa e în viteză. Joacă mai repede”, a declarat Gigi Becali, confolrm fanatik.ro.

Gigi Becali, cucerit de Florinel Coman, după FCSB – Petrolul 1-0

Gigi Becali s-a declarat cucerit de Florinel Coman, după ce FCSB a învins-o la limită pe Petrolul, scor 1-0. Patronul roș-albaștrilor l-a comparat din nou pe jucătorul său cu starul francez, Kylian Mbappe, mărturisind că în partida cu „lupii galbeni”, Coman a fost geamănul campionului mondial.

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman, după victoria cu Petrolul. Patronul de la FCSB a declarat că extrema sa traversează o formă de vis, mult superioară celei arătate în anii precedenți.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Gigi Becali a fost întrebat și despre un posibil transfer al lui Florinel Coman. Patronul roș-albaștrilor a declarat că pentru moment, nu ia în discuție o plecare a vedetei sale, singura ofertă primită în schimbul său fiind din Argentina.

„Coman, aseară, a fost exact Mbappe geamăn! Așa ceva, așa viteză, parcă face ce vrea. Nu a fost nici când era tânăr așa. Puternic, rămâne mingea la el. Are o viteză…nu se poate așa ceva! A avut din Argentina, dar n-are rost să vorbim acum. O să spun când vor fi transferurile, cum să spun prețurile mărfii”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Florinel Coman este golgheterul Ligii 1, cu 14 reușite, la egalitate cu Darius Olaru. În meciul cu Petrolul, acesta a pasat către Luis Phelipe, la faza în care brazilianul a provocat autogolul lui Valentin Țicu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și