Închide meniul

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii îl lasă pe Florinel Coman la Rapid: „Să mă sune Şucu!”. Mesaj direct pentru „Mbappe de România”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2022, 11:49

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii îl lasă pe Florinel Coman la Rapid: „Să mă sune Şucu!. Mesaj direct pentru „Mbappe de România

Soţia preferatului lui Gigi Becali arată fabulos

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit în ce condiţii poate ajunge Florinel Coman la Rapid. Patronul lui FCSB este dispus să negocieze cu Dan Şucu transferul atacantului de 24 de ani, care are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu a recunoscut că îl vrea pe „Mbappe de România” şi că l-a pus pe lista de transferuri. „S-a discutat despre Coman, da„, a declarat antrenorul giuleştenilor. Becali anunţă că e dispus să poarte negocieri doar cu unul dintre cei doi acţionari de la Rapid.

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare. În ce condiţii îl lasă pe Florinel Coman la Rapid

Mutu dă banii? Şi eu pot să ascult de dorinţele lui Pintilii şi lui Meme, dar când vreau un jucător eu decid. Dacă mă sună Şucu, eu vorbesc cu el. Cu mine negociază cine dă banii. Are 50% din acţiuni.

Cu restul nu vorbesc, nu ştiu ce avere are Angelescu. Mă uit pe internet să văd ce avere are. Nu pot să spun un preţ acum pentru Florinel pentru că nu are preţ. Trebuie să mai aştept puţin. Nu am cum să cer acum nişte bani cu el. E ca o maşină… trebuie să îi pun bujiile„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Florinel Coman ar prefera să plece sub formă de împrumut şi i-a cerut o hârtie lui Gigi Becali pentru a îşi căuta echipă. Omul de afaceri nici nu a vrut să audă.

Reclamă

Nu-i dau niciodată nicio hârtie lui Florinel. Ce, sunt fraier, sunt prost? Vrea împrumut. Cum să îl dau împrumut la Farul sau la Rapid? Am băut gaz? Am băut o picătură de vin„, a răbufnit omul de afaceri.

În această ediţie a Ligii 1, Florinel Coman a înscris un gol în 14 partide. Are două reuşite şi în cele 8 meciuri din cupele europene.

Gigi Becali l-a transferat pe „Mbappe” Coman de la Viitorul lui Hagi în 2017. A achitat atunci două milioane de euro, dar suma putea creşte la trei milioane de euro cu ajutorul clauzelor din contract.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali are încredere că Florinel Coman va redeveni „Mbappe”

Mutu simte că Florinel Coman poate renaşte la Rapid. Gigi Becali e supărat pe jucătorul său de 3 milioane de euro şi îl scoate la vânzare. Giovanni Becali are mare încredere în Florinel.

Are 24 de ani, Coman nu e un jucător terminat. Un jucător terminat e la 32-33 de ani, când se accidentează şi iese din formă. Dar la 25 de ani, Coman e în floarea vârstei.

Moralul trebuie să şi-l facă singru, dacă nu se ajută el singur, restul (n.r grupului) e greu să îl ajute. Va avea ocazii, nu e o problemă. Staţi liniştiţi! Dar asta depinde doar de el„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ia-l pe Alibec, dacă vrei titlul!„, i-a spus Gică Hagi finului său Adi Mutu, la duelul din Giuleşti. Alibec şi-a revenit lângă Hagi şi a înscris 6 goluri în această ediţie de campionat, în tricoul Farului.

Îmi place Alibec. De fiecare dată când revine acolo, când joacă acolo, este alt Alibec!„, a spus George Ţucudean.

Hagi este un mare antrenor, un foarte bun psiholog. Daţi-mi-l mie pe Alibec… dacă ar fi Croitoru la mine, îl face bijuterie„, a reacţionat şi Valeriu Iftime la AS.ro LIVE.

Adi Mutu l-a cerut pe Florinel Coman şi la începutul sezonului. Nu a renunţat la transferul care consideră că l-ar putea ajuta în lupta pentru titlu.

Reclamă

Nu am mai vorbit cu cei din conducere despre el în ultimul timp. Dar s-a discutat despre Coman, da. E adevărat că nici el nu trece printr-o perioadă fastă acum, dar rămâne un jucător talentat. Asta nu i-o poate lua nimeni. Nu era o ambiție să îl transfer.

Dacă pot să în transform pe Coman? Nu știu. Asta poate să facă Gică Hagi dacă se duce la el. Sunt mai multe componente la mijloc când vreau un jucător”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și