Închide meniul

Gigi Becali a anunțat o nouă lovitură pe piața transferurilor! Plecarea care îi va rotunji conturile FCSB-ului

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 22:28

Gigi Becali a anunțat o nouă lovitură pe piața transferurilor! Plecarea care îi va rotunji conturile FCSB-ului

Dumitru Dragomir îi spulberă visul lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • Gigi Becali a anunțat o nouă lovitură pe piața trasferurilor
  • Plecarea care îi va rotunji conturile FCSB-ului

Gigi Becali a anunțat că Malcom Edjouma este foarte aproape de un transfer la MOL Vidi. Ar fi o nouă lovitură financiară dată de latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susține că s-a înțeles cu maghiarii asupra sumei de transfer pentru Edjouma, însă fotbalistul se ține tare la negocierile pentru salariu. Patronul roș-albaștrilor e însă convins că mutarea se va materializa.

Gigi Becali spune că Malcom Edjouma e aproape de un transfer la MOL Vidi

„Eu cred că Edjouma vrea să plece. El a luat mai mulţi bani de la mine la semnătură. A zis că vrea 14.000 de euro şi bani în avans. Acum, el are 12.000 pe lună, ăştia îi dau 25.000 de euro pe lună şi el cere 30.000 de euro. Eu cred că o să meargă, de ce să nu iei dublu? Ei dau şi 3.000 de euro primă pe meci, de ce să nu mai iei 6.000 de euro pe lună? Eu m-am înţeles cu clubul (n. red – MOL Fehervar), acum vor să plece. Nu pot spune la ce sumă m-am înţeles”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă

Edjouma, cifre bune la FCSB

La ora actuală, Mol Fehervar se află pe locul 8 în campionatul Ungariei.

Cotat la un milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Malcom Edjouma a fost cumpărat de Gigi Becali la începutul anului, în schimbul sumei de 330.000 de euro.

Reclamă

Edjouma a adunat 38 de apariții la FCSB, reușind să înscrie 7 goluri și să ofere 3 assist-uri.

Malcom Edjouma a marcat pentru FCSB în meciul disputat astăzi, cu CS Mioveni. Roș-albaștrii au câștigat cu 5-1.

Malcom Edjouma, răspuns fabulos când a fost întrebat de criticile lui Gigi Becali

Malcom Edjouma, răspuns fabulos când a fost întrebat despre criticile lui Gigi Becali. Mijlocaşul de la FCSB a spus că nu a auzit şi nu ştie să fi fost criticat de patron.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Edjouma s-a ferit să vorbească şi despre posibilul transfer de la FCSB la MOL Fehervar.

„Nu am văzut, nu ştiu (n.r. – despre criticile lui Gigi Becali). Nu ştiu. Eu nu am vorbit cu nimeni despre transfer. Sunt de un sezon jumate aici. Sunt fericit aici”, a spus Malcom Edjouma la digisport.ro.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”