Închide meniul

Gigi Becali a anunţat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB: „Mâine semnează contractul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 10:14

Reclamă
Gigi Becali a anunţat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB: „Mâine semnează contractul!

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că fostul jucător de la Universitatea Craiova va semna miercuri contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. L-a convins pe Alexandru Băluţă să vină la FCSB şi să se lupte la titlu cu Universitatea Craiova şi Farul.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB

„Băluţă vine mâine şi semnează contractul. Astăzi va face vizita medicală„, a anunţat Gigi Becali.

Potrivit transfermarkt.com, Alexandru Băluţă este cotat la 700.000 de euro în acest moment. Ajuns la 29 de ani, Băluţă a mai evoluat în cariera sa la Viitorul, Chindia, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec şi Akademia Puskas. Cu 6 selecţii la echipa naţională şi un gol marcat, Băluţă a evoluat în 141 de meciuri la formaţia de pe Ion Oblemenco în care a marcat 28 de goluri şi a oferit 16 pase de gol. La Akademia Puskas, ultima echipă la care a evoluat, Băluţă a jucat 85 de meciuri în care a marcat de 15 ori şi a oferit 16 pase de gol. În sezonul recent încheiat, el a bifat 27 de meciuri, cu 2 goluri şi 6 pase decisive.

Basarab Panduru, idei pentru Gigi Becali după ce a aflat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB

Basarab Panduru a avut o primă reacţie după ce a aflat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB. Gigi Becali este foarte aproape să îl transfere pe fostul jucător al Universităţii Craiova la FCSB.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali i-a garantat lui Băluţă o primă de instalare de 100.000 de euro şi un salariu lunar de 20.000 de euro. Ar fi exact aceeaşi ofertă pe care i-a făcut-o fotbalistului şi Mihai Rotaru pentru a semna cu Universitatea Craiova.

„Părea că vine să facă tripleta Ivan, Mitriţă Băluţă. Parcă a jucat şi vârf la un moment dat (n.r. Alexandru Băluţă). Era număr nouă, cu Gustavo, el şi Mitriţă. A dat goluri în sezonul ăla. La FCSB, în stânga n-ai unde să joci, apoi în dreapta mai vine Florinel (n.r. Coman). În dreapta ai şi Gheorghe, Miculescu, Cordea. Doar inter să joace”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și