Închide meniul

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB. Ce contract i-a oferit mijlocaşului: „Se califică la locul de muncă. Trebuie să ştii să şlefuieşti şaiba!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2022, 11:27

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB. Ce contract i-a oferit mijlocaşului: „Se califică la locul de muncă. Trebuie să ştii să şlefuieşti şaiba!

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB

Gigi Becali este patronul lui FCSB/ Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Boban Nikolov
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că a bătut palma cu mijlocaşul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul roş-albaştrilor a confirmat că jucătorul din Macedonia de Nord va avea un contract valabil pe un an, care va fi prelungit în cazul în care va da randament.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB

L-am luat pe Nikolov, dar el se califică la locul de muncă. Adică un an, plus doi ani. Vrei la FCSB, e regulamentar, îţi fac pe un an şi dacă mai vreau, apoi încă patru ani. La FCSB doar dacă ştii să şlefuieşti şaiba.

Reclamă

Să vedem cum merge echipa şi cu Nikolov. La ora asta caut un mijlocaş care să dirijeze orchestra. Edjouma şi Olaru se încadrează. Vreau unul mai mobil, mai plimbăreţ, gen Bauza.

Eu de exemplu l-am întrebat pe Tănase. Mi-a zis că e gen Oaidă, dar puţin mai bun. A spus că e recuperator, dar nu o pierde. Adică el recuperează, dar pasează. Asta vreau, să nu pierzi mingea„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Boban era liber de contract după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol. Anul trecut, Nikolov a jucat în Champions League şi a scris istorie în tricoul moldovenilor. Mijlocaşul din Macedonia de Nord a jucat şi în victoria istorică reuşită de Sheriff Tiraspol cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu, scor 3-2.

Cotat la 700.000 de euro, Nikolov se va lupta pentru un loc de titular cu Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Marco Dulca.

Nicolae Dică aşteaptă să îl antreneze pe fostul său coechipier

Antrenorul lui FCSB a recunoscut că a purtat o discuţie cu Gigi Becali despre venirea lui Nikolov.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o discuție cu patronul, vom vedea dacă va semna zilele următoare. Am fost coleg cu el la Viitorul, îl cunosc foarte bine”, a spus Nicolae Dică după FCSB – Anderlecht 0-0.

Internaționalul din Macedonia de Nord, care a eliminat Italia din drumul spre Mondiale, a fost la un pas să se lase de fotbal, la nici 20 de ani. Într-un interviu pentru AntenaSport, fotbalistul format de Gică Hagi a povestit cum a fost „salvat” de Răzvan Marin.

Coleg cu el la Viitorul, pe atunci, Răzvan Marin venea de acasă special pentru a dormi cu el în cameră, pentru a-l susține. Nikolov a povestit la AS.ro LIVE drama prin care a trecut la nici 20 de ani.

Am avut probleme cu accidentarea, nu puteam să merg, mergeam cu căruciorul. M-am chinuit un an de zile. Două săptămâni mă antrenam, după aceea nu mai puteam. Voiam să mă las de fotbal. Puteți să îl întrebați și pe Răzvan.

Aveam momente când îmi venea să sar de la balcon. Venise Răzvan Marin să doarmă cu mine în cameră. Nu puteam să mă mișc. Vreun an și ceva a durat asta. Am făcut operație, după a revenit durerea. Am stat numai pe pastile”, a povestit Boban Nikolov la AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF