Închide meniul

Gigi Becali a anunţat transferul lui Florin Tănase la FCSB! Singura condiţie pentru ca totul să devină oficial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2024, 18:35

Reclamă
Gigi Becali a anunţat transferul lui Florin Tănase la FCSB! Singura condiţie pentru ca totul să devină oficial

Gigi Becali a anunţat transferul lui Florin Tănase la FCSB! Singura condiţie pentru ca totul să devină oficial

Colaj Hepta

Gigi Becali a anunţat transferul lui Florin Tănase la FCSB! Patronul de la FCSB a detaliat şi a spus care este singura condiţie pentru ca totul să devină oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB trebuie să ajungă în playoff-ul Ligii Campionilor pentru ca Tănase să semneze. FCSB forţează calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor în returul cu Maccabi, care va fi de la 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Florin Tănase la FCSB! Singura condiţie pentru ca totul să devină oficial

„Da (n.r. – dacă vine Tănase), dacă ne calificăm în play-off, imediat va veni. Cum să nu merite? Eu zic că e mai util şi mai valoros, nu decât Louis Munteanu. Nu ştiu, întrebaţi-l pe el (n.r. dacă nu se califică în play-off FCSB)„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

„Am vorbit cu Ferguson!” Florin Tănase, noi dezvăluiri despre revenirea la FCSB! Mesaj direct pentru fanii campioanei

Florin Tănase a venit cu noi dezvăluiri despre revenirea la FCSB! Fostul căpitan al roș-albaștrilor a dezvăluit că și-ar dori să revină în tricoul echipei lui Gigi Becali.

În decursul zilei de miercuri, Florin Tănase ar fi ales să revină la FCSB, în cazul în care echipa va ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor, notează gsp.ro. În momentul de față însă, campioana României se pregătește de returul „dublei” cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Ligii. Duelul va fi în direct pe Antena 1 și LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 21:00.

Reclamă
Reclamă 4

După apariția acestei informații, Florin Tănase a dezvăluit că a purtat discuții cu Gigi Becali și că și-ar dori să revină la FCSB.

Totuși, fostul jucător al campioanei a ținut să menționeze faptul că revenirea sa depinde de anumiți termeni. Totodată, Florin Tănase a spus și că, în momentul de față, are oferte și din zona arabă.

”Am vorbit, țin legătura mereu cu Ferguson (n.r. – Gigi Becali). Vedem ce va fi, voi alege, evident, cea mai bună ofertă. Am și alte oferte, da, din zona arabă. (n.r. – Dacă FCSB ar ajunge în play-off-ul Champions League, ai opta spre o revenire?) Da, normal, dar depinde și de termeni, de ofertă.

Reclamă

Sunt jucător liber de contract și vreau să aleg cea mai bună ofertă pentru mine. Nu mi-am stabilit un termen pentru a lua o decizie. Cam pe la jumătatea lui august (n.r. – încep campionatele în zona arabă)”, a spus Florin Tănase, potrivit iamsport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:02

Andrei Cornea şi Marian Enache, campioni olimpici la Jocurile Olimpice de la Paris! Succes uriaş pentru echipajul românesc

12:51

NEWS ALERTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, argint la dublu vâsle feminin! Performanţă spectaculoasă la Jocurile Olimpice 2024

12:20

LIVE TEXTAUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

11:31

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

11:13

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și