Închide meniul

Gigi Becali a comentat inițiativa lui Vasile Dîncu care ar putea să o ajute pe CSA Steaua: „Legile trebuie armonizate cu regulamentul UEFA și FIFA!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 aprilie 2023, 14:07

Reclamă
Gigi Becali a comentat inițiativa lui Vasile Dîncu care ar putea să o ajute pe CSA Steaua: Legile trebuie armonizate cu regulamentul UEFA și FIFA!”

Gigi Becali a comentat inițiativa lui Vasile Dîncu care ar putea să o ajute pe CSA Steaua

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a comentat inițiativa lui Vasile Dîncu care ar putea să o ajute pe CSA Steaua! Patronul FCSB-ului este de părere că „militarii” nu au nicio șansă de izbândă și că vor rămâne, în continuare, în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi atrage atenția lui Vasile Dîncu la faptul că legile din fotbalul românesc trebuie să fie în concordanță cu regulamentul UEFA și FIFA.

Gigi Becali a comentat inițiativa lui Vasile Dîncu care ar putea să o ajute pe CSA Steaua

Totodată, omul de afaceri și-a declarat indignarea, din nou, pentru faptul că CSA Steaua este finanțată din bani publici.

„Ce vrea Dîncu? De unde e Dîncu ăsta? Nici n-ai cum. Legile care sunt la fotbal trebuie să fie armonizate cu regulamentul UEFA și FIFA.

În al doilea rând, poți schimba de la anul, nu din sezonul acesta. Să facă ce vor ei, nu mă interesează.

Reclamă

Să mai vină cineva să dea bani la fotbal ca nebunii. Dacă mai vor să dea de la buget, ok.

Promovează și ce fac? Spune! Ce vor face? Va trebui să dea bani statul. Contează ce zic eu? Toate sunt de-a-ndoaselea în România. N-ați văzut că la CEDO avem procese cât toată lumea la un loc și mai mult. Și atunci ce mai poți să zici?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Florin Talpan, reacție exuberantă după inițiativa lui Vasile Dîncu

Juristul celor de la CSA Steaua s-a declarat încrezător că „militarii” vor avea drept de promovare, în primul eșalon, încă din actualul sezon, după inițiativa înaintată de Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării.

Reclamă 4 / 0/3

„Această propunere este făcută de către subsemnatul, adică de mine, încă din luna iunie anul trecut. Nu înţeleg de ce s-a tras de timp până acum. Dar este munca mea şi ştiam exact ce trebuie făcut. Dar nu este nicio problemă. Aşa sunt unii oameni. În fine.

Este foarte bună această iniţiativă legislativă şi eu sunt convins că vom avea drept de promovare încă din acest sezon. Nu mai vreau să mă mai enervez. O să avem drept de promovare, este o soluţie legislativă foarte bună şi este singura soluţie viabilă pe care Clubul Sportiv al Armatei trebuie să o urmeze.

În urmă cu două zile s-au întâlnit la stadion nişte persoane de la AS 47, care îşi face reclamă în interiorul stadionului şi nu înţeleg de ce. Acea discuţie spune foarte multe şi nu trebuie nicio asociere”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Ovidiu Burcă a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, consideră că atât FCSB, cât și CSA Steaua, au la origine echipa înființată în 1947.

„Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție. Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi.

Nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 3-3. Meci dramatic la Cluj! „Câinii”, egalați în prelungiri 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și