Închide meniul

Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie! William Baeten a fost transferat de FCSB

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2024, 14:22

Reclamă
Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie! William Baeten a fost transferat de FCSB

Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie | William Baeten a fost transferat de FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie şi l-a transferat pe William Baeten la FCSB. Patronul campioanei a oferit şi prima reacţie, despre mutarea mijlocaşului belgian, de la FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

William Baeten a mai fost dorit, în această vară, şi de CFR Cluj, „la pachet” cu Juan Bauza. Argentinianul s-a transferat însă în zona Golfului, iar mijlocaşul belgian va semna cu FCSB.

Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie | William Baeten a fost transferat de FCSB

Conform fanatik.ro, William Baeten s-a înţeles cu FCSB. Gigi Becali a plătit în schimbul său suma de 300.000 de euro, iar FCU Craiova va păstra 50% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului.

Gigi Becali a confirmat negocierile cu William Baeten, însă nu a vrut să facă un anunţ oficial despre transferul mijlocaşului belgian la FCSB.

„Încă negociem pentru Baeten. Sper să ne înțelegem. Dar cine v-a zis? Mititelu?”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali le-a dat astfel lovitura de graţie rivalilor de la CFR Cluj, care au fost la un pas să-l împrumute pe William Baeten.

Belgianul de 27 de ani este cotat la 550.000 de euro şi a fost jucătorul Craiovei în perioada 2020-2024. În Liga 1, el şi-a trecut în cont 97 de meciuri, în care a marcat 17 goluri şi a oferit şi 11 pase decisive.

Cea mai mare cotă de piaţă avută de Baeten a fost de 800.000 de euro, în martie 2023. Contractul mijlocaşului cu FC U Craiova ar fi expirat în 2025.

Reclamă

Gigi Becali s-a răzgândit şi face o schimbare în primul 11 la FCSB, după victoria la scor cu Virtus

Gigi Becali s-a răzgândit şi va face o schimbare în primul 11 la FCSB, după victoria la scor cu Virtus, din primul tur preliminar din Champions League. Patronul roş-albaştrilor a luat decizia ca Mihai Lixandru să revină în echipa de start a roş-albaştrilor.

După victoria din Supercupă cu Corvinul, Gigi Becali a declarat că Baba Alhassan îi va lua locul în primul 11 lui Mihai Lixandru. În meciul cu Virtus, ambii jucători au fost trimişi în teren la pauză, iar cel care l-a impresionat pe patronul echipei a fost mijlocaşul român.

La finalul partidei, Gigi Becali a transmis că s-a convins şi Mihai Lixandru va rămâne titular la FCSB, după ce a fost impresionat de evoluţia sa din meciul cu Virtus.

„Olaru e Olaru. Aveam doar o întrebare cu Lixandru, dar m-a convins în seara asta că trebuie să joace. Nu mi-a plăcut de el în meciul din Supercupă. S-a văzut în a doua repriză azi când l-am băgat că era lucid.

Mă gândeam să-l schimb cu Baba, dar Lixandru va rămâne”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și