Închide meniul

Gigi Becali a dat ordin la FCSB: „Tu joci cum zice Ferguson!”. Reacţia fotbalistului campioanei României

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2024, 22:27

Reclamă
Gigi Becali a dat ordin la FCSB: „Tu joci cum zice Ferguson!. Reacţia fotbalistului campioanei României

Gigi Becali a dat ordin la FCSB

Gigi Becali s-a amuzat copios / Hepta

Gigi Becali nu se dezice şi a dat ordin la FCSB. Patronul campioanei Ligii 1 l-a sunat pe Florin Tănase şi l-a anunţat că îl va reprofila. Nu îl va mai folosi vârf, aşa cum a făcut-o în meciul cu Hermannstadt şi îl va muta în bandă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase ar urma să joace pe postul de extremă stânga după transferul spectaculos al lui Daniel Bîrligea. Atacantul de 24 de ani a costat 2.2 milioane de euro.

Gigi Becali a dat ordin la FCSB. Mesaj savuros pentru Florin Tănase

Latifundiarul din Pipera asigură că Bîrligea şi David Miculescu nu mai pot fi scoşi din echipa de start. Tănase ar urma să îi ţină pe bancă pe Marius Ştefănescu, Tavi Popescu şi Alex Băluţă.

David Miculescu e greu să-l mai scoţi, nu mai ai cum să-l scoţi din echipă. Bîrligea şi David Miculescu, ăştia 2… nu ai cum. Acum sunt 4 jucători pe un post… Tavi, Musi, Ştefănescu şi Băluţă. Sunt 4 pe un post! Pentru că pe Bîrligea şi David Miculescu nu-i mai pui la socoteală. E şi Tănase al 5-lea, care poate juca şi inter. Sunt 4 jucători fabuloşi pe care îi ţii pe bancă.

Asta va fi echipa… Tănase în stânga, i-am spus asta: ‘Tu joci cum zice Ferguson, nu ce vrei tu!’. A zis că joacă, dar că încă nu e bine pregătit. El joacă stânga, Bîrligea în atac şi Miculescu în dreapta. Ăsta e atacul nostru!

Reclamă
Reclamă

I-am zis: ‘Tu joci ce zice Ferguson!’. A spus: ‘Da, dom’le, joc!’„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Florin Tănase a fost golgheterul FCSB-ului în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022. A marcat atunci 24, respectiv 20 de goluri. A plecat apoi la Al-Jazira pentru 3 milioane de euro.

Atacantul de 29 de ani a revenit în această vară la FCSB. Va primi un salariu stagional de 350.000 de euro şi poate pleca oricând, dacă va primi o ofertă.

Reclamă

Tănase a recunoscut, înainte să revină la FCSB, că vorbea des cu Gigi Becali la telefon. L-a comparat pe omul de afaceri cu Sir Alex Ferguson.

Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Mircea Lucescu după transferul la FCSB

Daniel Bîrligea a venit cu un mesaj direct pentru Mircea Lucescu după transferul la FCSB. Noul atacant din lotul campioanei a vorbit deschis despre o posibilă convocare la echipa națională.

Noul atacant de la FCSB a spus că mai are nevoie de experiență pentru a ajunge un atacant de bază la prima reprezentativă a României.

Ne cunoaşte pe toţi, o să ne mai cunoască şi o să îi dovedesc şi vreau să îi dovedesc că pot să fiu acolo. (n.r. la echipa națională).

Sunt destul de ok ca să ajung acolo, îmi mai trebuie multă experienţă, încă sunt tânăr şi experienţa te va ajuta foarte mult în ceea ce dovedeşti în teren”, a spus Daniel Bîrligea, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:30

Germania a umilit Ungaria în Liga Naţiunilor. Meci cu 7 goluri în Olanda – Bosnia Herţegovina. Anglia s-a impus în Irlanda

23:01

EXCLUSIV„A fost întotdeauna un vizionar!” Gică Popescu a dezvăluit unul dintre secretele lui Mircea Lucescu: „El făcea tot!”

22:51

„Mi-e frică de faptul că o să fim noi de argint!” Dănuţ Lupu, reacţie genială despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3

21:50

Bănel Nicoliţă, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB: „Sper să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani!”

21:15

Jiang Yuyan a scris istorie la Jocurile Paralimpice de la Paris: a câştigat 7 medalii de aur în probele de înot

20:39

VIDEOAdi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 4 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 5 Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!” 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și