Închide meniul

Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu Joyskim Dawa! Anunţul patronului de la FCSB: „Ce pot să-i fac?”

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2023, 16:22

Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu Joyskim Dawa! Anunţul patronului de la FCSB: „Ce pot să-i fac?

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Cristi Balaj

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

  • Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu Joyskim Dawa
  • Anunţul patronului de la FCSB

Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu Joyskim Dawa. Patronul de la FCSB a anunţat că fundaşul central va rămâne la echipa roş-albastră, deoarece contractul acestuia este valabil până în vara lui 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a fost unul dintre titularii de bază de la FCSB, în acest sezon, în ciuda faptului că Gigi Becali s-a declarat de mai multe ori nemulţumit de evoluţia acestuia.

Gigi Becali a decis ce se va întâmpla cu Joyskim Dawa

Gigi Becali a declarat că prin prisma contractului pe care Joyskim Dawa îl are la FCSB, nu poate să-l dea afară pe acesta. Patronul de la FCSB susţine, în mod ironic, că va angaja pe cineva la echipa care să-l înveţe pe fundaşul central să paseze.

Reclamă

De asemenea, Gigi Becali a transmis un mesaj clar, mărturisind că FCSB se va baza în continuare pe Joyskim Dawa, apreciindu-i calităţile fizice.

„Dawa are contract. Ce pot să-i fac? Rămâne, dar vom angaja pe cineva care să-i spună să paseze, să nu-i fie frică. Dawa e puternic și ne bazăm pe el”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Joyskim Dawa evoluează la FCSB de la începutul sezonului, atunci când Gigi Becali îl transfera de la Botoşani în schimbul sumei de 350.000 de euro.

În acest sezon, Dawa a bifat 45 de meciuri pentru gruparea roş-albastră, în toate competiţiile, reuşind să marcheze şi cinci goluri.

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB: „La revedere, am încheiat cu ei”

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB. Patronul vicecampioanei a trecut la acţiune după ce vorbea de reduceri de costuri.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit lui Gigi Becali, lui Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov şi Valentin Creţu le expiră contractele. Celor 5 li se adaugă Deian Sorescu, pe care nu vrea să îl cumpere.

În afară de cei 6 jucători, Gigi Becali a precizat că FCSB s-ar putea despărţi şi de Răzvan Oaidă.

”Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo… Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”