Închide meniul

Gigi Becali a „detonat bomba”! Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol! Ce a spus despre deturnarea jucătorului de către Şucu

Publicat: 2 septembrie 2024, 21:28

Reclamă
Gigi Becali a „detonat bomba! Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol! Ce a spus despre deturnarea jucătorului de către Şucu

Gigi Becali a "detonat bomba"! Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol!

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a „detonat bomba”. Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că nu s-a înţeles cu impresarul fotbalistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit că impresarul italian al lui Bîrligea i-a propus un contract pe 3 ani şi o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Becali insistă pentru un contract pe 5 ani şi o clauză de reziliere de 15 milioane de euro.

Gigi Becali a „detonat bomba”! Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol! Ce a spus despre deturnarea jucătorului de către Şucu!

I-am zis direct 25.000 de mii. El avea 6 mii. Ei aveau înţelegere să îi mărească la 18 mii (n.r: CFR Cluj). Am vorbit cu el, ‘De acord, dar trebuie să vorbeşti cu impresarul’. ‘Bine, bă, vorbesc cu impresarul’. ‘Dom’le, de ce să daţi 2 milioane, daţi 1 milion jumate’.

‘Nu e problema ta, eu dau 2 milioane’. Contractul, comisionul. Bine, bă, şi comisionul, cât vrei? Îţi dau 100.000. N-ai ce să le faci, trebuie să le dai. ‘Stai, dom’le, contractul nu pe 5 ani, pe 3 ani’. ‘Ce vorbeşti, mă?’ Clauză de 15 milioane. ‘Nu, clauză de 5 milioane’. Nu, dom’le cu cine crezi că vorbeşti? Dau 2 să iau 5? Îl iau pe 3 ani, să rămână liber.

Eu dacă mai are un jucător doi ani îl chem să semneze. Nu semnezi, stai pe bancă.

Reclamă
Reclamă

‘Nu, dom’le, că 3 ani’. Să fiţi sănătoşi. I-am spus lui MM să îi spună contractul aşa cum e şi să spună da sau nu.

Mie mi-a plăcut de Bîrligea, a zis să vorbesc cu impresarul, dar că el hotărăşte. Acum, nu ştiu, să vedem, el zice că hotărăşte el, dar pare că impresarul hotărăşte.

„Nu a mai răspuns la telefon”

După aia nu a mai răspuns la telefon. E belea mare cu impresarii. Eu nu cred că se mai face. 

Reclamă

(n.r: despre posibilitatea de a merge la Rapid) Nu face Şucu aşa ceva. Şucu e un om de pace. Cum nu fac nici eu. Eu dacă văd că semnează Şucu cu un jucător nu mă bag. Au încercat să îmi spună şi mie, că vezi Doamne (n.r: ar intra Dan Şucu pe fir).

Eu nu i-am spus că 5 ani, i-am zis 25.000 (n.r.: lui Daniel Bîrligea). Şi aşa, eforturi mari. Are Olaru 250.000 pe an. 

Exclus să facă Şucu aşa ceva. Băiatul nu a mai răspuns, că i-a fost ruşine, jenă. Ce să vorbească el? El a spus ‘Vorbeşte cu impresarul şi în două ore sunt la Bucureşti’.

Urmează să vedem dacă acceptă impresarul, că Bîrligea nu răspunde”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali se înţelesese cu Daniel Bîrligea pentru ca atacantul CFR-ului să vină la FCSB, dar au intervenit probleme în transfer. Becali se înţelesese şi cu Neluţu Varga, pentru plata a 2 milioane de euro. În contractul de transfer mai erau stipulate bonusuri, iar CFR ar fi păstrat 15% dintr-un viitor transfer al atacantului italian.

Becali i-a oferit lui Daniel Bîrligea un contract de 25.000 de euro pe lună. Neluţu Varga declara, pentru AntenaSport, că în situaţia în care ardelenii nu au prins grupa Europa League, transferul lui Daniel Bîrligea pe suma respectivă este unul bun.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

23:11

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă se aştepta ca tatăl lui să revină la naţională: „Un singur lucru i-am spus”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 4 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 NEWS ALERT„L-am luat, a semnat!”. Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB. Cât i-a plătit lui Gică Hagi
Citește și