Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit clauza incredibilă din transferul lui Coman. Arabii plătesc scump dacă nu virează la timp banii

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iulie 2024, 12:13

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit clauza incredibilă din transferul lui Coman. Arabii plătesc scump dacă nu virează la timp banii

Gigi Becali a dezvăluit clauza incredibilă din transferul lui Coman

Hepta

Gigi Becali a dezvăluit clauza incredibilă din transferul lui Coman. Arabii plătesc scump dacă nu virează la timp banii. Conform patronului de la FCSB, cei de la Al Gharafa trebuie să facă plata pentru Coman până pe 31 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că pentru fiecare zi de întârziere, arabii trebuie să îi achite câte un milion de euro.

Gigi Becali a dezvăluit clauza incredibilă din transferul lui Coman

Avem termen până pe 31. Dacă nu dau banii până pe 31, în fiecare zi au câte un milion «amendă». Nu au pus ca dobândă, au zis un milion penalitate.

Dacă ar fi pus ca dobândă, mergeai la judecată și îți spuneau ăia: «Dom’ne, nu ai cum să pui dobândă mai mare de 8-10%». Dar să pui ca penalitate sumă fixă, un milion, poți. Este o înțelegere între părți. Ar fi bine dacă ar întârzia și o zi!”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman, la FCSB. Patronul campioanei a făcut un anunț de ultim moment și s-a declarat cucerit de un jucător. Florinel Coman s-a despărțit de FCSB, în această vară. Al-Gharafa va plăti suma de 5,25 milioane de euro, pentru a-l transfera pe „Mbappe”.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a transmis că Alexandru Musi i-a luat locul lui Florinel Coman. Mijlocașul de 19 ani, revenit din împrumutul de la Petrolul, a marcat un gol în duelul cu U Cluj și l-a impresionat pe patronul de la FCSB.

Musi i-a luat locul lui Coman! I-a luat locul lui Coman! Dacă poate cineva să-i ia locul, înseamnă că are valoare, bravo lui! (N.r. Tavi Popescu îi va lua locul?) Să vedem, o să fie concurență mare”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

De asemenea, Gigi Becali a fost întrebat și despre următoarele transferuri, după ce a anunțat că își dorește un atacant. Acesta nu a vrut să ofere prea multe declarații, mărturisind clar că nu-l mai are pe listă pe Louis Munteanu.

Reclamă

„(N.r. Despre Louis Munteanu) Nu, nu e adevărat! Probabil e de la petrecere, de la nunta lui Hagi.

Habar n-am, n-am văzut. Pe cuvânt, nici n-am vorbit. Nu știu nimic, n-am mai vorbit deloc. Am luat atacanți, era prea scump, nu mă mai interesează.

(N.r. Despre Ankeye) Să vedem, azi-mâine, să vedem. Nu are rost să vorbim, când va fi, va fi. (N.r. Nu e nimic clar) Nu!”, a mai spus Gigi Becali.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani. Anunţul oficial al „galacticilor”

14:35

Phil Bauhaus şi Elmar Reinders au abandonat miercuri, în Turul Franţei

14:19

EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României

13:28

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

13:03

Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali: „Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea!”

13:01

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid: „Transferurile le face el sau băiatul ăla de 31 de ani”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și