Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaş pe care Daniel Opriţa îl are la CSA Steaua

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iulie 2023, 22:49

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaş pe care Daniel Opriţa îl are la CSA Steaua

Gigi Becali a dezvăluit salariul pe care îl are Daniel Opriţa la CSA Steaua

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaş pe care Daniel Opriţa îl are la CSA Steaua. Este vorba de 10.000 de euro pe lună, o sumă mare pentru nivelul Ligii 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa are un salariu demn de prima Ligă la CSA Steaua. Cel puţin asta susţine patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaş pe care Daniel Opriţa îl are la CSA Steaua

„Eu îi dau o idee domnului Ciolacu și Corpului de Control al primului ministru. Să întrebe la unitatea militară de ce salariul lui Oprița e de 10000 de euro, iar ministrul de armată şi Şeful Statului Major au un salariu 3000. Salariu de trei ori mai mare decât un angajat al unității militare.

Daniel Oprița are salariu 10000 de euro pe lună. (n.r. – păi vreau și eu domnule Becali) Păi, oi vrea tu, dar dacă nu ești prieten cu Talpan… Băi, și dacă îți dă 100000 de euro n-ai cum să fii prieten cu Talpan”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Florin Talpan

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Florin Talpan. În plin conflict cu CSA Steaua, patronul FCSB nu a mai ţinut cont de procesul pe care îl are pe rol cu Florin Talpan şi a făcut din nou declaraţii controversate.

Reclamă

Gigi Becali a susţinut, totodată, că Florin Talpan i-ar fi spus, în secret, că oameni puternici, din umbră, îl împing să se lupte în instanţă cu FCSB.

Talpan va pleca 100%. Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării: «Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata».

El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm nu intrăm în Ghencea, vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii?

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun. Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum 100% îl dă afară”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reacţia lui Gigi Becali după ce premierul Marcel Ciolacu i-a transmis lui Florin Talpan că nu acceptă ambiţii personale!

Marcel Ciolacu i-a transmis astăzi un mesaj clar lui Florin Talpan. Premierul a dat o declaraţie în care i s-a adresat direct juristului CSA Steaua, după ce FCSB nu a primit acceptul de a juca derby-ul cu Dinamo în Ghencea. Iată reacţia lui Gigi Becali după ce premierul Marcel Ciolacu i-a transmis lui Florin Talpan că nu acceptă ambiţii personale.

Mă bucur foarte tare că a venit un bărbat care să pună punctul pe I. Până acum, de 30 de ani, nimeni. S-au uitat toți la interese. ‘Că-l sună Vasile, ba Ionică, ba generalul cutare, ba ministrul cutare’. Numai interese.

A venit Ciolacu, ‘du-te, bă de-aici că nu am niciun interes’. Așa se face normalitatea și dreptatea. Cu putere, cu curaj. Bravo lui”, a declarat Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și