Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit tactica înainte de FCSB-Dinamo: „Avem cea mai mare problemă”

Alex Ioniță Publicat: 22 iulie 2023, 9:34

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit tactica înainte de FCSB-Dinamo: Avem cea mai mare problemă”

Gigi Becali a dezvăluit tactica înainte de FCSB-Dinamo

Gigi Becali, patronul FCSB / ProfiMedia

Gigi Becali a dezvăluit tactica, înainte de FCSB-Dinamo. Patronul vicecampioanei a vorbit despre jucătorii care vor intra în teren, la meciul din etapa a 2-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce varianta Ghencea a picat. Patrida va avea loc pe 22 iulie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Gigi Becali a dezvăluit tactica, înainte de FCSB-Dinamo. Ce soluții are vicecampioana pentru „Derby de România”

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre echipa care va fi folosită în partida cu Dinamo. Acesta a declarat că echipa sa are prea mulți jucători „valoroși” și că nu știe exact ce fotbaliști vor fi folosiți în „primul 11”. De asemenea, latifundiarul a menționat că nu ia în calcul alte transferuri pentru că lotul echipei sale este deja unul puternic.

„Nu mai ai unde să-i bagi să joace. Avem cea mai mare problemă. Cea mai mare problemă a noastră e să facem echipa. Cu cine joci? Nu știi cu cine. Nu știu ce să facem. Nu știm să facem echipa. Nu mă face să vorbesc acum. Avem jucători mari. Sunt prea mulți valoroși acolo.

Ia-i să vezi că acolo, în față, trebuie să joace șase și noi avem zece. Și ceilalți patru, toți sunt valoroși. Când vine Tavi Popescu ce facem? Ce faci cu Tavi Popescu? Ce faci cu Edjouma, ce faci cu Compagno, cu Miculescu?

Reclamă

O să avem o bancă de rezerve mega-tare. Hai să facem mega tare și apărerea. Și gata. Stai să-l văd pe Ngezana. Ce are? Nu poate Ovidiu Popescu (n.r. fundaș central)? Nu poți să iei numai fundași valoroși. Fundașii centrali trebuie să joace doi, ăia valoroși, și ceilalți așa”, a spus patronul echipei „roș-albastre”, pentru fanatik.ro.

Basarab Panduru nu le dă şanse celor de la Dinamo în derby-ul cu FCSB

Basarab Panduru nu le dă şanse celor de la Dinamo în derby-ul cu FCSB. Fostul internaţional român a spus că Dinamo a avut o prestaţie slabă cu Universitatea Craiova, meci pe care l-a pierdut cu scorul de 0-2.

Ovidiu Burcă nu a fost de acord ca derby-ul cu FCSB să se amâne, aşa cum a cerut Gigi Becali. Antrenorul dinamoviştilor crede că cei de la FCSB se vor gândi mai mult la partida din turul al doilea preliminar din Conference League, cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă 4 / 0/3

”Adică Dinamo e în mare formă acum? Eu îţi spun că am văzut. Craiova foarte slabă în prima repriză. Doar Mitriţă a jucat bine. Cât de bine poţi să joci dacă Universitatea Craiova te bate într-un singur jucător. Mi-e greu să cred că pot face ceva cu FCSB-ul. Urmează meci de Conference League (n.r. cu CSKA 1948 Sofia). Poate nu o să bage echipa bună.

(n.r. De ce nu şi a dorit Burcă să se amâne meciul.) Coman şi Olaru accidentaţi, urmează meci de Conference League şi s-ar putea să nu-i mai prindă aşa niciodată. El n-a avut neapărat treabă cu echipa lui. Probabil că la asta s-a gândit Burcă, dar dacă FCSB vine cu echipa bună şi vrea să joace, nu cred că are cum să nu fie victoria FCSB-ului”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și