Închide meniul

Gigi Becali a distrus un jucător FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Face numai prostii! Le-am zis să nu-l mai bage!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2024, 23:05

Reclamă
Gigi Becali a distrus un jucător FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Face numai prostii! Le-am zis să nu-l mai bage!

Gigi Becali a distrus un jucător FCSB - Gloria Buzău 3-2

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a distrus un jucător FCSB – Gloria Buzău 3-2. Chiar dacă echipa sa a câştigat, patronul de la FCSB a fost nemulţumit de atitudinea echipei la scorul de 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a criticat jucătorii pentru „lipsa de profesonalism”, ‘inta sa num[rul 1 a fost Panţîru. Acesta a fost şi înlocuit în minutul 29 cu Risto Radunovic.

Gigi Becali a distrus un jucător FCSB – Gloria Buzău 3-2

Am avut emoţii, nu mari, dar am avut. Am comentat în timpul meciului. Dacă ai două goluri diferenţă, nu mai ai nevoie. Pasează, pasează, dacă vrei să-l dai şi pe al patrulea, îl dai. A început Olaru, numai pase la ei. Facem tâmpenii. Pasează, că putem să luăm un gol. Am luat golul şi am avut emoţii. De ce? Pentru că nu avem profesionişti. Noi aveam 3-1, o dai la portar, echipa era obosită, după alergi după ea…

(N.r. Despre Octavian Popescu) I-a priit, e foarte bine. Pe mine m-a enervat chestiunea asta, cu jocul, când ai 3-1 şi dai şansă adversarului.

În meciul acesta am văzut ceva…nu trebuie să fiu băiat bun. Am vrut să le dau şansă unor jucători, că-mi pare rău de ei. N-are rost să mai vorbesc, nu mai vreau să spun cine. Panţîru, clar! Îi mărisem contractul, dar le-am zis să nu-l mai bage, face doar prostii. Pierdem punctele din cauza prostiilor„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Buzoienii au deschis scorul la Bucureşti, încă din minutul 5, prin Alexandru Jipa, iar un minut mai târziu arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru gazde. După verificarea VAR, arbitrul a decis însă să anuleze lovitura de la 11 metri. FCSB a egalat în minutul 39, când Octavian Popescu a transformat perfect o lovitură liberă.

Tot Octavian Popescu a adus echipa bucureşteană în avantaj, în minutul 67, cu o preluare şi un şut din careu. Bîrligea a majorat avantajul gazdelor, în minutul 74, dar finalul a fost cu emoţii pentru gazde. Cestor a reluat cu capul centrarea din corner a lui Tescan şi a redus din diferenţă, în minutul 87, dar până la final nu s-a mai înscris şi FCSB – Gloria Buzău a fost 3-2. Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 16 puncte, iar Gloria Buzău e pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 10 puncte.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și