Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunţul despre transferul lui Damjan Djokovic: „Vine băiatul la Bucureşti”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2023, 19:09 / Actualizat: 6 iunie 2023, 23:22

Gigi Becali a făcut anunţul despre transferul lui Damjan Djokovic: Vine băiatul la Bucureşti”

Gigi Becali, avertisment pentru Neluţu Varga înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a făcut anunţul despre transferul lui Damjan Djokovic. Patronul de la FCSB a dezvăluit că mijlocaşul croat nu are cerinţe salariale foarte mari, însă nu se va grăbi să ia o decizie în privinţa transferului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a precizat că Damjan Djokovic va veni la Bucureşti, pentru a putea negocia cu el faţă în faţă.

Gigi Becali a făcut anunţul despre transferul lui Damjan Djokovic

Tată, eu decid cu transferurile, dar nu o să mă vedeți pe mine că o stau de dimineață până seara pe telefoane să vorbesc eu personal cu jucătorii pe care eu îi vreau la FCSB. Eu am și alte afaceri de făcut. Trebuie să produc bani, că nu îmi dă nimeni din cer saci cu bani.

De asta am oameni în club, dar și pe lângă mine, să se ocupe și ei de treburile astea cu jucătorii care vin și care pleacă, iar apoi e normal că eu sunt cel care decide. Și în plus de asta, vă spun sincer că nici nu mă grăbesc. Au intrat cumva zilele în sac? Dacă e să îl facem pe Djokovic, îl vom face.

Nu mi-a cerut o sumă exagerat de mare la salariu, nu e nici una mică, să spunem că e OK momentan. Acum vom vedea și în zilele următoare cum vor decurge lucrurile. Dar o să mai discutăm, că am înțeles că o să vină băiatul zilele astea la București și o să vorbesc și cu el față în față. Aveți și voi răbdare”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Ce propunere i-a făcut Gigi Becali lui Damjan Djokovic

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Damjan Djokovic. Mijlocaşul de 33 de ani îşi încheie contractul cu Al-Raed, echipa antrenată de Marius Şumudică.

Cele două părţi nu au ajuns încă la o înţelegere, dar negocierile vor continua.

Potrivit digisport.ro, Gigi Becali i-a oferit un salariu de 20.000 de euro pe lună şi o primă de instalare de 100.000 de euro. Mijlocaşul i-a cerut însă lui Gigi Becali un salariu lunar de 30.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

La FCSB singurul jucător care încasează 30.000 de euro pe lună este Florinel Coman. Dacă Djokovic îl va convinge pe Becali să accepte salariul cerut, ar deveni cel mai bine plătit jucător de la FCSB, alături de Florinel Coman.

Joonas Tamm a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB

Fundaşul în vârstă de 31 de ani a explicat care au fost motivele pentru care a plecat de la vicecampioana României. A ţinut să asigure că decizia i-a aparţinut, în totalitate, lui Gigi Becali.

„După sezonul regulat, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta – am fost primul la majoritatea categoriilor. După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r. Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

E ceva normal. Puţin diferit, dar în acelaşi timp, la un club mare, dacă nu ai rezutate, tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie. Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este.

Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie. De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv.

Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei dacă voi avea şansa, dar nu mai reprezintă un scop primordial pentru mine”, a declarat Joonas Tamm pentru presa din Estonia.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Damjan Djokovic
  • Milionarul a dezvăluit că fostul jucător al lui CFR Cluj va sosi în România

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și