Închide meniul

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu: „Atunci nu mai am niciun fel de emoţii!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 decembrie 2023, 12:09

Reclamă
Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu: „Atunci nu mai am niciun fel de emoţii!

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu. Patronul de la FCSB e sigur de reuşită dacă echipa sa va intra în playoff cu un avans de 5 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu mai concepe să rateze titlul şi în acest sezon. Patronul de la FCSB nu a trecut nici acum peste golul lui Florinel Coman din derby-ul cu CFR Cluj, care a fost anulat.

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu

Când ai diferență cu soț mai ai un punct în plus. Când ai diferență cu soț ori nu te rotunjești tu și nici ei, ori te rotunjești și tu și ei. Ai avantajul că ai diferența de puncte, că ai terminat sezonul regulat cu mai multe puncte. La egalitate suntem favorizați. Deci nu ai 4, ai 5. 

Dacă avem 5 sau 6 puncte avans după înjumătățire nu mai am niciun fel de emoții. Puteam să avem 11 puncte  față de ei (n.r. CFR Cluj). Alea 2 (n.r. din egalul cu CFR Cluj) care erau la noi acum, minus 1 la ei (n.r. la CFR Cluj)”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali, val de ironii după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Krasniqi la Rapid

Gigi Becali a lansat un val de ironii după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Krasniqi la Rapid. Patronul de la FCSB a spus, ironic, că îl va lăsa pe Dan Şucu să îl ia pe kosovar la Rapid. Mai mult, Gigi Becali a lansat o ironie şi la adresa jucătorului, despre care a spus că a jucat în meciul cu Sepsi ca Dorin Rotariu, aluzie la evoluţiile slabe ale jucătorului de la FCSB.

Reclamă

A, lasă să îl ia Rapidul atuncea. Nu mai, îl las… Sunt băiat bun, îl las pe Rapid să-l ia. Uite pe ăsta îl las pe ei să-l ia. Sunt băiat bun. Nu mi-a plăcut de el aseară deloc. Nu mi-a plăcut. A fost un fel de Rotariu„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Andrea Compagno, transfer surpriză în Italia

Andrea Compagno e aproape de un transfer surpriză în Italia. Gigi Becali vrea să se despartă de atacantul cotat la 2.5 milioane de euro, după ce italianul a avut parte de un sezon slab la FCSB.

Gigi Becali cere 500.000 de euro pentru vârful de 27 de ani pe care plătea în vara lui 2022 1.5 milioane de euro pentru a-l aduce de la FC U Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Spezia este clubul care l-a pus în capul listei pe Compagno şi rămâne de văzut dacă Gigi Becali va ajunge la un numitor comun cu echipe de pe locul 18 din Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

„O nouă țintă pentru atacul celor de la Spezia: Andrea Compagno, atacant care a jucat un rol important la FCSB în ultimele două sezoane. El are mai multe experiențe în Italia și a evoluat și în San Marino, la Tre Fiori”, au scris cei de la Tuttob.com.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:48 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și