Închide meniul
BREAKING NEWS

Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal! Ce a păţit şi FCSB la Comisia de Disciplină. Motivul din spatele deciziei dure

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2024, 0:39

Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal! Ce a păţit şi FCSB la Comisia de Disciplină. Motivul din spatele deciziei dure

Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal! Ce a păţit şi FCSB la Comisia de Disciplină. Motivul din spatele deciziei dure

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a primit o lovitură uriaşă şi fost suspendat 6 luni din fotbal de Comisia de Disciplină. Decizia a fost luată la o zi după ce FCSB a câştigat derby-ul cu Farul, scor 1-0, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului a aflat că a fost suspendat o jumătate de an ca urmare a declaraţiilor date în luna februarie. Atunci a atacat-o în termeni duri pe Cristina Trandafir, arbitra care a stat în camera VAR la meciul cu FC Botoşani.

Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal

FCSB nu are de suferit pe cale sportivă, dar a fost amendată. În total, clubul din Berceni trebuie să achite 5.000 de lei, de zece ori mai puţin decât amenda primită de latifundiarul din Pipera.

În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 54/1 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei, iar Clubul FC FCSB SA cu penalitate sportivă de 5000 lei. În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 60 Bis al. 1 – 2a din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei.

În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancțiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei. În temeiul art. 54/1 din RD, clubul FC FCSB SA va executa penalitatea sportivă de 5000 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină a FRF.

Reclamă

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Cristinei Trandafir

Gigi Becali a avut un derapaj sexist la adresa arbitrei de la meciul cu FC Botoşani, câştigat cu scorul de 3-2. A făcut declaraţii reprobabile despre Cristina Mariana Trandafir, arbitru care s-a aflat în camera VAR.

Arbitrul ăsta mie îmi place foarte mult. Un om extraordinar. Pe fața lui se vede că e om bun. El va ajunge arbitru. E adevărat că speculează faptul că e om bun. Întotdeauna oamenii buni sunt puțin călăriți. Dar Dumnezeu îl va ajuta, el va fi mare arbitru. El, săracul, nu are nicio vină. Are o mică vină, dar se greșește și nu sunt supărat. A fost fault înainte de două ori la Șut, și cu genunchiul în gambă, și cu piciorul îi pune piedică. De vină a fost femeia de la VAR.

Nu sunt supărat nici pe aia, că aia e sora mea, se împărtășește în biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc niciodată. Numai că îi dau un sfat. Vrea să împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere la biserică?

Reclamă 4 / 0/3

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze bărbații. Și o va ajuta Dumnezeu, că știe ea la ce mă refer, că ea vine la biserică la noi (n.r. la bază). Dar vezi ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Deși nu e supărat nimeni. Vine femeia la biserică, se împărtășește cu noi, e sora noastră. Asta este, a greșit și ea. Numai că este o greșeală de două ori. Am văzut la Nana.

Bă, ce înseamnă roșu? Înseamnă minge în control. Bă, unde era mingea în control? Mingea era în control la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea? Cum era ăla în control? Vine o femeie și zice că e roșu. Bă, esti nebun la cap? Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu toții? Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor. Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Imediat după, oficialii din Comisiile FRF s-au autosesizat.

Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile menționate și acestea vor face obiectul unui caz la Comisia de Disciplină și Etică”, a transmis Biroul de Comunicare al FRF.

Gigi Becali a făcut şi în trecut declaraţii sexiste, referindu-se la un alt arbitru care este femeie, Iuliana Demetrescu.

Recomandări
  • Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal
  • Decizia Comisiei de Disciplină a vizat-o şi pe FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și