Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Am făcut ofertă de 800.000 de euro!” Anunţ de ultimă oră

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 12:06

Reclamă
Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Am făcut ofertă de 800.000 de euro! Anunţ de ultimă oră

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că a făcut deja ofertă oficială pentru vârful care va veni din Africa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e gata de primul mare transfer al iernii la FCSB. Şi-a dat ok pentru atacantul care vine să îi ia locul lui Andre Compagno. Becali a trimis deja o ofertă oficială.

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB

„Trebuie să creștem. Adică să vedem care sunt hibele, să le înlăturăm și venim cu noutăți. Adică să aduci alt jucător, până funcționează. Acum, la ora asta, echipa e extraordinar. Dar avem nevoie de un număr 8 și de un atacant central. 

Am făcut o ofertă pentru un atacant, să vedem ce răspuns primim. E din străinătate. Nu dau milioane. Până într-un milion. Am făcut ofertă de 800.000 de euro. E din străinătate. E din Africa, dar nu Africa de Sud. Joacă mai încoace… În țările mai albe„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Becali a mai spus că singurul atacant de care îi place în Liga 1 este Otele. Marele defect al vârfului de la CFR Cluj este că nu marchează multe goluri.

Reclamă

„În România nu ai pe cine să iei. Singurul care îmi place e Otele, dar văd că nu dă goluri. Vreau un jucător precum Compagno, dar să poată țină mai mult de minge, nu să dea toate mingile la adversar. Să fie puțin mai tehnic. Nu spun că nu e bun, dar toate mingile le dai la adversari? I-am zis lui MM Stoica că toate echipele din Liga 1 au  un atacant mai bun decât noi.

Pentru mijlocaș nu am făcut ofertă. Dar trebuie neapărat. Am ajuns la concluzia că cel mai important e să ai mijlocul. Dacă faci asta, ajungi și în atac, și nici adversarii nu ajuns la fundașii tăi”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali îi bagă în şedinţă pe Charalambous şi Pintilii

Gigi Becali îi bagă în şedinţă pe Charalambous şi Pintilii, după derby-ul câştigat de FCSB cu Dinamo, scor 1-0. Becali a spus că nu este în regulă ca echipa sa să fie dominată. Victoria cu 1-0 din derby-ul cu Dinamo nu l-a mulţumit pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB a anunţat că îi va băga în şedinţă pe Charalambous şi Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3

După două săptămâni, tot timpul când facem o pauză, nu suntem prea bine. Asta nu e în regulă. Jucătorii valoroși trebuie să joace oricând și după o lună dacă fac pauză. N-avem un atacant valoros. Mai ne trebuie și un ‘8-ar’. Asta e concluzia mea. 

Eu vreau un stil de joc ca în străinătate. Am 1-0, dar tot la mine e mingea, am 2-0, dar tot la mine e mingea. Într-adevăr există și o retragere, dar când nu e mingea la mine, o recuperez și ies cu ea.

Nu dau în ea și să o dau la adversar. Ce facem? Nu-mi convine. Nu vreau să jignesc sau să subestimez Dinamo, dar dacă ajung să mă domine Dinamo în ultimele 10 minute, asta nu mai este în regulă. Cum adică?

De ce să mă retrag? Mă retrag când mai am 7-8 minute, dar trebuie să pasez mingea, trebuie să mă joc cu adversarul. Asta înseamnă că nu e în regulă ceva. Noi jucam bine, dar am început să scârțâim.

O să vorbesc cu Pintilii și Charalambous. E ceva în neregulă la antrenamente înseamnă. A mers mașinăria, acum iar a început să scârțâie. Nu mă încântă faptul că mingea se joacă doar între fundașii centrali.

Trebuie să facă antrenamente, să paseze și mai vertical. Sunt situații să dea pase de 10 ori mai bune pentru atac și noi pasăm stânga sau dreapta cu om liber în centru. Le e frică să paseze. Asta nu-mi convine”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și