Închide meniul

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş: „De ce eşti găinar?”. Nici Anghel Iordănescu nu a scăpat!

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2023, 8:53

Reclamă
Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş: „De ce eşti găinar?. Nici Anghel Iordănescu nu a scăpat!

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş. Patronul lui FCSB a răbufnit la numai o zi distanţă după ce a avut un dialog încins, în direct, cu atacantul de legendă al roş-albaştrilor. Şi de această dată motivul a fost legat de scandalul în care latifundiarul din Pipera este cu CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici Anghel Iordănescu nu a scăpat de furia lui Gigi Becali. Omul de afaceri a adresat cuvinte dure, după ce a auzit ce a declarat fostul selecţioner al României la finalul meciului CSA Steaua – Dinamo, scor 2-0. „Tata Puiu” susţine schimbarea Legii Sportului, care le va permite „militarilor” promovarea în Liga 1.

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş

M-a dezamăgit (n.r. – Iordănescu) pentru că el ştie ce s-a întâmplat. Mi-a cerut bilete, a dat telefoane, iar după să fii împotriva mea? Dacă era un om onest… el ştie adevărul, Lăcătuş ştie adevărul. Ştii că au semnat zeci de generali, că au semnat nu ştiu câţi din ministere, de ce nu spui adevărul?

Dacă eşti găinar, nu spui adevărul! Păi, spune, băi, cum s-a întâmplat! De ce eşti găinar? M-a sunat, am vorbit, nu sunt supărat pe el, dar sunt şi eu om, ştiu câţi bani am băgat, ştiu cât am luptat! Eu sunt mai puternic decât ei toţi la un loc!„, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

CSA Steaua este pe primul loc în Liga 2, după patru etape disputate din play-off. Roş-albaştrii au nevoie de o minune pentru a primi dreptul de promovare în timp util. Vasile Dîncu susţine că modificarea Legii Sportului ar putea să aibă loc cel mai devreme în toamna acestui an. Prin urmare, şansele sunt aproape nule.

Reclamă

Dacă acest proiect va fi aprobat, chiar dacă scrie procedură de urgență, durează câteva luni parcursul parlamentar și nu s-ar putea face oricum de anul acesta. Maxim în toamnă ar putea să fie aprobată o asemenea lege„, a spus Dîncu la fanatik.ro.

Gigi Becali şi Marius Lăcătuş, dialog încins în direct

Gigi Becali a susţinut că există o diferenţă între o echipă care trăieşte din banii unui Minister şi una care e finanţată de Consiliul Local sau de Primărie. De aici, a urmat un dialog în contradictoriu între cei doi.

Gigi Becali: ”E diferență între banii de la buget și Primării”.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuș: ”Păi Primăriile nu primesc bani de la buget? Când se face împărțeala și primarii de la PNL sau USR sunt nemulțumiți că ăia de la PSD iau mai mult?”.

Gigi Becali: ”Păi dau din banii ăia la fotbal? Banii ăia sunt de investiții”.

Marius Lăcătuș: ”Dă banii comunității și, apoi, cu banii de la bugetul de stat acoperă celelalte găuri, ce e așa greu să înţelegi?”.

Gigi Becali: ”Nu acoperă nicio gaură. Banii de la bugetul de stat sunt dați pentru investiții, nu pentru fotbal!”.

Marius Lăcătuș: ”Exact! Și ei dau de la bugetul local la fotbal și cu ceilalți bani fac investiții pentru ce au nevoie în comună”.

Gigi Becali: ”Păi, da, că așa a stabilit comunitatea, a stabilit că are nevoie de echipă de fotbal”.

Marius Lăcătuș: ”Tu o ții pe a ta, că așa a stabilit comunitatea. Eu ți-am dat un exemplu”.

Reclamă

Gigi Becali: ”Faceți și voi un referendum și vedeți dacă e de acord tot poporul român ca din banii… Așa cum a stabilit Consiliul Local, să aibă echipă, stabiliți și voi la nivel național”.

Marius Lăcătuș: ”Nu stabilim noi, stabilește altcineva”.

Gigi Becali: ”Nu, că stabilește, dar eu știu cum stabilește. Noi vorbim aiurea acum”.

Marius Lăcătuș: ”Când nu-ți convine ție, nu se stabilește bine. Când se stabilește cum vrei tu, e bine”.

Gigi Becali: ”Nu, dar cum îmi convine mie? Îmi convine mie că am dat 40 de milioane, am furat sau ce?”.

Marius Lăcătuș: ”Nu ai furat, n-am zis că furi, Doamne ferește”.

Gigi Becali: ”Noi vorbim aiurea, că aia e lege care în viața vieților vieților lor nu o să se voteze”.

Marius Lăcătuș: ”Te roade!”, a fost dialogul dintre Lăcătuş şi Becali, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și