Închide meniul

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2024, 13:17

Reclamă
Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului! Patronul roş-albaştrilor a decis să îl treacă pe bancă pe unul dintre titularii din meciul cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru nu va mai intra titular la FCSB. Becali l-a criticat dur pe Lixandru şi după meciul pierdut de FCSB cu Sparta Praga. O declaraţie a lui Lixandru l-a scos din minţi pe Becali. Mijlocaşul a spus că Sparta Praga era favorită cu FCSB la retur.

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

Ce, a fost înfrângere? Am pierdut trei puncte, dar nu a fost înfrângere. Mi-a plăcut jocul, normal! Dacă în 10 oameni domini adversarul… Nu îți place? Problema e să jucăm așa și în 11. Așa trebuie să fie fotbalul. Combinativ, combinativ, ca Guardiola.

Trebuie să jucăm împreună, trebuie să pasăm. Și am văzut că putem să facem asta. Cum să fiu supărat? În 10 oameni, mingea a fost doar la noi.

M-a încântat și faptul că și-a revenit și Tavi, parcă niciodată nu a fost accidentat. În rest.. Lixandru iese din schemă! A dormit pe teren. Dar Tavi e important. Parcă nici nu a fost accidentat.

Reclamă
Reclamă 4

Pe de altă parte, Ștefănescu și Băluță trebuie să-și pună semne de întrebare. Pe Băluță nu-l văd bine!”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat

FCSB – Poli Iaşi 0-1, duelul din etapa a şasea a Ligii 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Campioana a fost învinsă în Ghencea, înaintea duelului cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League.

Mihai Bordeianu a marcat unicul gol al partidei şi le-a adus moldovenilor victoria. FCSB a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 35, după ce Darius Olaru a fost eliminat. Campioana a bifat al cincilea meci fără victorie în acest sezon de Liga 1, în timp ce Poli Iaşi a înregistrat a doua victorie. În urma acestui meci, FCSB se află pe locul 11 în Liga 1, cu 5 puncte obţinute în 5 etape disputate. De partea cealaltă, Poli Iaşi se află pe locul 8, cu 7 puncte din 6 etape disputate.

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Panțîru – Lixandru, Ad. Șut – Ștefănescu, Olaru, Al. Băluță – D. Popa
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Fl. Tănase, Miculescu, Kiki, Edjouma, Chiricheș, Pandele, Baeten, Radunovic, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous

Poli Iași: J. Fernandez – Guilherme, Samayoa, Claudio Silva, Atanaskoski – A. Roman, Bordeianu, Gouet, V. Gheorghe – A. Gheorghiță, Kamberi
Rezerve: Ailenei – Todoroski, R. Ispas, Fl. Ilie, Stefanovici, Miskovic, Goncalo Teixeira, A. Popa, L. Mihai, Tailson, Harrison, Itu
Antrenor: Anthony Da Silva

Etapa trecută, Poli Iaşi a încheiat seria de două înfrângeri cu remiza de pe teren propriu cu Dinamo. De partea cealaltă, FCSB a obţinut etapa trecută prima victorie din acest sezon din Liga 1, 3-2 cu Farul Constanţa.

Sezonul trecut, FCSB a câştigat ambele meciuri cu Poli Iaşi. La Bucureşti, echipa lui Charalambous s-a impus cu 2-1, în timp ce meciul din Copou a fost câştigat cu 3-1.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

13:44

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

13:04

Prima reacţie a lui Alex Mitriţă după ce a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova: „Este oraşul meu”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și