Închide meniul
Foto

Gigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2024, 12:31

Reclamă
Gigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana

Gigi Becali, anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, după ce roș-albaștrii au primit trofeul de campion. Patronul campioanei s-a fotografiat cu unul dintre titulari, mai exact cu Siyabonga Ngezana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a revenit pe stadion, la un meci al FCSB-ului, după o pauză de patru ani. Patronul roș-albaștrilor a fost prezent pe Arena Națională, atunci când echipa sa a primit trofeul de campioană.

Gigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională

Siyabonga Ngezana a profitat de ocazie și s-a fotografiat cu Gigi Becali, în vestiarul FCSB-ului, după duelul cu CFR Cluj. Fundașul roș-albaștrilor a avut o apariție cu care a atras toate privirile la Arena Națională.

Siyabonga Ngezana și Gigi Becali
Siyabonga Ngezana și Gigi Becali/ Instagram

Fundașul roș-albaștrilor, alături de ceilalți jucători ai FCSB-ului, au făcut o adevărată paradă a modei la sosirea la stadion. Vlad Chiricheș, Andrei Vlad și Florinel Coman au ieșit și ei în evidență prin look-urile lor (Vezi galerie foto de la finalul articolului).

Gigi Becali a fost foarte mulțumit de performanța echipei sale, însă este cu gândul doar la meciurile din Champions League. Acesta vrea să o vadă din nou pe FCSB în grupele unei competiții europene.

Reclamă
Reclamă

E bucurie mare. Asta e bucuria lor, dar eu tot timpul trebuie să gândesc mai departe.

Gândul meu e deja la formula de echipă, tragerea la sorți, Liga Campionilor, unde se câștigă banii. Nu e vorba că vreau bani. Eu spun și vreau să câștig bani că să îi bucur pe ei. Nu sunt lacom”, a declarat Gigi Becali, la Arena Națională.

Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană

Gigi Becali și-a făcut calculele în miez de noapte, după ce FCSB a primit trofeul de campioană. Patronul roș-albaștrilor vrea să dea lovitura în sezonul viitor și să se îmbogățească din vânzarea de bilete, în cazul în care echipa sa se va califica în grupele unei competiții europene.

Reclamă

Scenariile mele sunt așa. Calcul de 100 de euro ori 50.000 de spectatori. Vine 5 milioane încasările la fiecare meci. Vor fi 15 milioane de euro din încasări. Îmi pun în cap să câștig și cele 3 meciuri. Astea sunt calculele și regiile mele.

Vreau banii să-i fac fericiți pe oamenii ăia. Ai văzut că au bătut recordul pe Arena Națională. Vreau să fac echipă tare ca să mă bat în Europa, să nu mă fac de râs să joc fotbal frumos și să vină lumea la stadion. Am încasat 600.000 de euro din bilete. Sunt bani! A fost 150.000 de euro gratis din invitații, nu va mai fi așa.

Sunt 10 milioane de euro minim din bilete în grupe. Ar fi 30 de milioane de euro din participare. Vine 40 de milioane de euro. Încă 10 marketpool vine 50 de milioane de euro și încă 10 milioane de euro trei victorii. 60 de milioane de euro. Ar fi și cele 4 tururi și mai câștigi de-acolo două milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și