Închide meniul

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Florin Tănase: „Vor să dea două milioane de euro!”. Clubul care insistă pentru căpitanul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2022, 13:41

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Florin Tănase: „Vor să dea două milioane de euro!. Clubul care insistă pentru căpitanul lui FCSB

Florin Tănase şi-a decis viitorul după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimediaimages

Gigi Becali a primit o ofertă oficială pentru Florin Tănase şi este pregătit să îl vândă pe cel mai bun marcator de la FCSB. Patronul vicecampioanei României a făcut o contraofertă şi aşteaptă răspunsul final. 3 milioane de euro este clauza de reziliere pe care o are atacantul de 27 de ani în contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheterul Ligii 1 este dorit de campioana Ungariei. Ferencvaros a oferit deja 2 milioane de euro, dar s-a lovit de refuzul lui Becali. Latifundiarul din Pipera a cerut să fie introdusă o clauză suplimentară de un milion de euro.

Gigi Becali a primit o ofertă oficială pentru Florin Tănase

Am discutat în urmă cu două săptămâni. Eu am cerut 3 milioane de euro, cât e clauza. Impresarul care a venit mi-a spus că ei ar vrea să dea 2 milioane de euro. Atunci am spus să dea 2 milioane de euro acum și încă un milion dacă se califică în cupele europene, oricând, pe durata contractului. Așa mă asigur că iau 3 milioane.

Să vedem. Impresarul a zis că s-ar putea face. Dar nu am mai primit niciun răspuns. Oricum, dacă începe campionatul nu-l mai dau. Nu mai pleacă nimeni de la FCSB după ce începe sezonul (n.r. – 16 iulie). Dacă pleacă până atunci, am timp să aduc un nou atacant”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Căpitanul lui FCSB a marcat 20 de goluri în acest sezon şi trece prin cel mai bun moment al carierei. Cota lui a ajuns, potrivit Transfermarkt, la 5.5 milioane de euro. Ferencvaros urmează să intre în primul tur al preliminariilor UEFA Champions League. Din aceeaşi fază va intra în competiţie şi CFR Cluj.

Reclamă

Două milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru jucătorul pe care l-a adus de la Viitorul în 2016. De atunci, Tănase a produs 110 goluri în tricoul lui FCSB.

Florin Tănase a semnat cu Federico Pastorello

Florin Tănase are un nou impresar. Căpitanul lui FCSB va fi reprezentat de P&P Sport Management, firma lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți impresari din fotbalul mondial.

Anunțul a fost făcut chiar de Federico Pastorello, care a postat pe Instagram o poză alături de Florin Tănase. „Avem încă un geniu în casa P&P Sport Management. Îi urăm un călduros bun venit lui Florin Tănase!!”, a scris agentul italian, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Federico Pastorello impresariază unii dintre cei mai importanți fotbaliști ai lumii. Cel mai sonor nume din lista sa e Romelu Lukaku. Demarai Gray, Arthur, Federico Bernardeschi, Joao Mario și Antonio Candreva sunt alți fotbaliști de talie pe care îi reprezintă.

În 2021, Federico Pastorello a primit premiul pentru „cel mai bun impresar al anului” în cadrul galei Globe Soccer, la Dubai. I-a învins atunci pe celebrii Jorge Mendes și Mino Raiola.

Până acum, Florin Tănase a fost reprezentat de Victor Becali și Giovanni Becali, prin intermediul firmei lui Dragoș Sârbu. Căpitanul lui FCSB e cel mai bine plătit jucător de la echipa lui Gigi Becali, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Clauza lui reziliere este de trei milioane de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și